Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση για Πιτίνο

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού για το θέμα της επικείμενης πρόσληψης του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό παράλληλα με την Εθνική Ομάδα, δεν άργησε να έρθει. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε βέβαια, επίσημη θέση για το θέμα Πιτίνο και το γεγονός ότι θα είναι «διπλοθεσίτης».

Ολυμπιακός: Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση

Από την άλλη,

ο Ολυμπιακός έδειξε ενοχλημένος. Και φανέρωσε την πρώτη του αντίδραση, καθώς όπως έλεγαν σιβυλλικά πριν λίγο από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ: «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους»!

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν έτσι το όλο θέμα. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι δεν είναι «πολιτικά ορθό» να δουλεύει και στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό ο ίδιος προπονητής.

Παράλληλα έχουν στο μυαλό τους και το… δεδικασμένο του 2008. Τότε ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε προσληφθεί στον Ολυμπιακό και συνάντησε εμπόδια από την ΕΟΚ, καθώς ήταν παράλληλα και στον πάγκο της Εθνικής.

Ολυμπιακός: Η παρόμοια ιστορία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Βέβαια, ο Γιαννάκης ανέλαβε το τιμόνι του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο του 2008 και η ΕΟΚ τον κράτησε κανονικά στην θέση του και στην Εθνική. Μάλιστα οδήγησε την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας εκείνο το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια, όμως, ο «Δράκος» και η Εθνική πήραν διαζύγιο, λόγω των αντιδράσεων της ΕΟΚ για την παράλληλη εργασία του.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι και το θέμα του Πιτίνο με την διπλή δουλειά του σε Παναθηναϊκό και Εθνική…. ανήκει στην ίδια κατηγορία.

Η ομάδα, όμως, δεν θέλησε να πάρει και επίσημη θέση για το θέμα. Εδειξε, όμως, διατεθειμένη να το κάνει στο άμεσο μέλλον.

Το ποια ακριβώς θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού και αν οι ερυθρόλευκοι θα πάνε ακόμα και σε ακραίες αντιδράσεις (π.χ. άρνηση των παικτών του να παίξουν στην Εθνική), αυτό θα φανεί σύντομα…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση για Πιτίνο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα