Ολυμπιακός: Η γνωστή ομάδα του Ιανουαρίου… (vid)

00:23 4/1/2021 - Πηγή: Sportime
Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να αρχίσει ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά, του 2021.

Πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με ένα επιβλητικό αποτέλεσμα, 3-0, πραγματοποιώντας παράλληλα και μία καλή εμφάνιση

στο γήπεδό του. Δύο σημαντικά στοιχεία για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, νίκη και καλή εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε μεγάλος προβληματισμός για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα του Πειραιά στο Καραϊσκάκη. Και ας άλλαξε προπονητή η ΑΕΚ, πάλι στο Ρέντη ήταν σίγουροι για την απόδοση των «ερυθρόλευκων». Φαινόταν αυτό όλη την εβδομάδα που πέρασε.

Στις προπονήσεις όλοι οι παίκτες έδειχναν έτοιμοι, όπως ακριβώς τους ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης είναι και κάτι το οποίο πολλοί περίμεναν. Να δουν δηλαδή έναν Ολυμπιακό «φρέσκο», ώριμο και ορεξάτο. Είναι ο γνωστός Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς!

Τον τρίτο του χρόνο διανύει ο Πορτογάλος τεχνικός στον πάγκο των Πειραιωτών και το χαρακτηριστικό του είναι πως η ομάδα του Πειραιά από τον Γενάρη πάντα εμφανίζεται ακόμη καλύτερος! Το έκανε την πρώτη του χρονιά, πέρσι η ομάδα σε όλη τη χρονιά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και από τον Γενάρη έδειχνε ακόμη πιο δυνατή, όμως πέρσι σταμάτησε η σεζόν από νωρίς λόγω κορονοϊού.

Έτσι και τώρα, με το… καλημέρα του Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερη ομάδα απ’ αυτή που βλέπαμε το Δεκέμβριο. Τώρα βέβαια υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Καταρχάς οι παίκτες ξεκουράστηκαν. Είχαν συνεχόμενα ματς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία το καλοκαίρι και με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών και κορονοϊού.

Επίσης το γεγονός ότι επέστρεψε ο Βαλμπουενά είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι εντελώς διαφορετικό να έρχεται ο Γάλλος από τον πάγκο και να δίνει την ώθηση που έχει αρχίσει να χάνεται στην ομάδα όσο περνάει ο χρόνος ενός αγώνα.

Το είχα γράψει κιόλας, ότι η λογική λέει πως θα δούμε άλλον Ολυμπιακό από τη νέα χρονιά…

ΥΓ: Το πρώτο γκολ που βάζει ο Ελ Αραμπί δεν… υπάρχει! Είναι απ’ αυτά τα γκολ που συνηθίζει να βάζει ο Μαροκινός και μένει λίγο με ανοιχτό το στόμα. Με πλάτη προς το τέρμα και στέλνει την μπάλα με το κεφάλι εκεί όπου ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

ΥΓ2: Επίσης χαίρεσαι να βλέπεις τον Ελ Αραμπί να σκοράρει όχι μόνο για την ουσία, δηλαδή το γκολ. Αλλά και για να τον βλέπεις να πανηγυρίζει. Όχι για τους «πυροβολισμούς» που κάνει, αλλά το πρόσωπο που έχει. Πανηγυρίζει και φωνάζει παράλληλα και νομίζεις πως έχει σκοράρει ένα μικρό παιδί. Βάζει γκολ και το χαίρεται και αυτό είναι το ωραίο γιατί το γουστάρει.

ΥΓ3: Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα έκανε αρκετά καλό στον Ολυμπιακό. Ξεκουράστηκε όλη η ομάδα. Φάνηκε αυτό σε πολλούς παίκτες. Ήταν ξεκάθαρο στους Χολέμπας, Ραφίνια και όχι μόνο. Να συγκρίνει κάποιος τον Χολέμπας του πρόσφατου ματς στο ΟΑΚΑ τότε που ο Λιβάι Γκαρσία έκανε ό,τι ήθελε στην πλευρά του και να δει και τον Χολέμπας στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Καμία σχέση! Ξεκούραστος ο Χολέμπας και φάνηκε.

ΥΓ4: Αυτή η ξεκούραση βγήκε και στον Εμβιλά. Ο Γάλλος έχει κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ. «Εγκέφαλος» στο κέντρο με την μπάλα στα πόδια. Μοίρασε το παιχνίδι και το έκανε πολύ καλά. Έβγαλε και την ασίστ στο πρώτο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εμφάνιση πρωταθλητή με Μαροκινό… μπομπέρ! (vid)

Το άρθρο Ολυμπιακός: Η γνωστή ομάδα του Ιανουαρίου… (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα