Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας «απελευθέρωσε» τον ΜακΚίσικ

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ αποδεσμεύτηκε από τα δεσμά της Μπεσίκτας, καθώς η τουρκική ομάδα «απελευθέρωσε» τον Αμερικανό, τον οποίο έχει ανακοινώσει ήδη ο Ολυμπιακός. Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (13/2) ότι ο σύλλογος και ο ΜακΚίσικ τα βρήκαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός

έβγαλε τον… βραχνά της Μπεσίκτας. Ο παίκτης έλεγε ότι ήταν απλήρωτος από την τουρκική ομάδα και έτσι είχε φύγει από τον σύλλογο και έλεγε ότι είναι ελεύθερος. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός είχε σπεύσει να τον κλείσει και να τον ανακοινώσει.

Η Μπεσίκτας, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση. Ελεγε ότι ο παίκτης είχε αποχωρήσει άνευ λόγου και αιτίας. Επίσης ανέφερε ότι το συμβόλαιό του ήταν εν ισχύ. Μάλιστα, οι Τούρκοι έλεγαν ότι θα προσφύγουν στη FIBA για το όλο θέμα.

Τελικά, όμως, η ομάδα και ο ΜακΚίσικ τα βρήκαν και έτσι λύθηκε το συμβόλαιό του και όπως τονίστηκε από την Μπεσίκτας: «Χωρίσαμε τους δρόμους καταλήγοντας σε συμφωνία με τον Σακίλ ΜακΚίσι, ο οποίος αγωνίστηκε με την Μπεσίκτας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Ο… σκόπελος της Μπεσίκτας προσπεράστηκε πλέον, αλλά το αγκάθι του ΒΑΝ της Euroelague παραμένει. Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε απαγόρευση των μεταγραφών στον Ολυμπιακό με την αιτιολογία ότι η ομάδα είχε παλιές οφειλές.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, πέρασε στη αντεπίθεση. Ανέφερε μέσω επιστολής στην Euroleague ότι δεν χρωστάει πουθενά και ζήτησε να γίνει άμεση άρση του BAN. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι λενε ότι το όλο θέμα θα τελειώσει με αίσιο τρόπο σύντομα.

Το θέμα είναι, βέβαια, να μη τραβήξει πολύ, διότι η προθεσμία για μεταγραφές στη διοργάνωση λήγει στις 26/2.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας «απελευθέρωσε» τον ΜακΚίσικ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα