Ολυμπιακός: Γιατί να κάνει μεταγραφές;

Ένα από τα αγαπημένα θέματα κόσμου αλλά και δημοσιογράφων στην Ελλάδα, και όχι μόνο, είναι οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, έτσι και ο Ολυμπιακός. Κάθε περίοδο υπάρχουν πολλά σενάρια όπως φυσικά και αρκετές κινήσεις απ’ όλες τις ομάδες.

Κάθε καλοκαίρι ή Ιανουάριο γράφονται και λέγονται πάρα πολλά και για τους «ερυθρόλευκους». Τόσο στην Ελλάδα,

όσο όμως και στο εξωτερικό. Τη συγκεκριμένη περίοδο υπάρχουν ανοιχτά θέματα όπως οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών και από την άλλη οι μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά όμως από τα τελευταία ματς των «ερυθρόλευκων», με Λαμία και τα δύο με Καλαμάτα, υπάρχει και το ερώτημα «γιατί να κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός;». Όταν βλέπεις πως έχει, πλέον, ένα πλήρες ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Tuttomercatoweb: «Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός – Νάπολι»

Γύρισε ο Λάζαρος, γύρισε ο Φορτούνης, το ίδιο και ο Γκιλιέρμε, όπως και ο Σισέ, αναμένεται και ο Σουντανί. Ο Λοβέρα έδειξε ότι έχει αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα και να βγάζει το τεράστιο ταλέντο του στο γήπεδο.

Μιλάμε τώρα για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι όχι απλά για βασικοί. Αλλά μπορούν να σου αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα, αν εξαιρέσουμε τον Σισέ ο οποίος είναι αμυντικός. Ο Ολυμπιακός χωρίς τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε μέχρι τώρα, είναι μία ομάδα με ένα «γεμάτο» ρόστερ σε όλες τις θέσεις.

Επίσης ακόμη και αν φύγει ο Γκερέρο πάλι μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω το κενό αυτό. Από τη στιγμή που τα εξτρέμ έχουν γεμίσει με τις επιστροφές, πάει και ο Βαλμπουενά στα πλάγια με εντάξει τον Φορτούνη, ο Σουντανί λογίζεται ως φορ.

Εκτός αυτού και ο Τσιμίκας να φύγει επίσης μπορεί να καλυφθεί η θέση με την παρουσία του Κούτρη. Ξέρει την ομάδα, την Ελλάδα και είναι στο κλίμα του Ολυμπιακού. Από την άλλη αν έρθει κάποιος ξένος, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Γιατί να κάνει μεταγραφές; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα