Ολυμπιακός: Δεν ήταν ξεκάθαρος ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Πάει με ώθηση από τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε μεγάλη προσοχή ενώ δεν ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορεί να γύρισε σε χρόνο ρεκόρ αλλά δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, αφού χρειάζεται προσοχή.

Στην επίθεση είναι το πρώτο ζήτημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν έκανε κάποιο εσωτερικό διπλό, αλλά περισσότερο ασκήσεις τακτικής

με 8άδες. Εκεί οι Μάνος, Γκερέρο μοιράστηκαν τους χρόνους.

Ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός είναι πλέον 100% έτοιμος. Έχει παίξει αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό έχει το προβάδισμα έναντι του Μάνου.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βάλει τον Φορτούνη σε ρόλο επιθετικού. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα παίξει στην θέση του, αυτή του επιτελικού μέσου.

Στα άκρα αναμένεται να βρεθούν οι Ναουέλ, Ποντένσε, με τον τελευταίο να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, αφού γύρισε χθες από την Πορτογαλία.

Το δίδυμο των χαφ είναι ένα ακόμα ζήτημα. Ο Μπουχαλάκης έχει ένα προβάδισμα και για την άλλη θέση φέρεται να παλεύουν οι Γκιλιέρμε, Καμαρά.

Καλύτερη είναι η εικόνα για την άμυνα. Σίγουροι στόπερ οι Σισέ, Βούκοβιτς και για αριστερός μπακ ο Κούτρης. Για το δεξί άκρο υπάρχει μια προτίμηση στον Τοροσίδη, αλλά είναι και ο Ομάρ, που έχει τις πιθανότητες του.

Σχετικά με την θέση κάτω από τα γκολπόστ ο Ζοζέ Σα είναι ακλόνητος. Πάντως γενικότερα ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μην ανοίξει τελείως τα χαρτιά του. Κάτι που θα κάνει στους παίκτες του την Δευτέρα το πρωί.

Τα αγγλικά σενάρια και τι ισχύει για Κούτρη

Ολυμπιακός: Σπάει τα κοντέρ ο Λάζαρος!

The post Ολυμπιακός: Δεν ήταν ξεκάθαρος ο Μαρτίνς appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα