Ολυμπιακός: Αυτό κατάφερε ο Μαρτίνς με τους παίκτες!

Μπορεί να μην ακούγεται και ωραίο ότι ο Ολυμπιακός για δεύτερη σεζόν έμεινε χωρίς τίτλο, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία τα έφτιαξε. Πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» διόρθωσαν πολλά φέτος.

Ένα απ’ αυτά και έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η σχέση ποδοσφαιριστών με τον προπονητή.

Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός άρχισε τη σεζόν του με έναν προπονητή, τον

Πέδρο Μαρτίνς, και με τον ίδιο τελειώνει! Κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια όχι απλώς είχε χαλάσει αυτό, αλλά είχε ξεφύγει.

Και ένα επίσης σημαντικό κομμάτι είναι η εμπιστοσύνη που έβγαλε ο κόουτς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που το «έχτισε» ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έβγαλε από την αρχή κάτι θετικό στους παίκτες και εκείνοι από την πλευρά τους τον εμπιστεύτηκαν. Έτσι ήρθε ένα καλό «δέσιμο» ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή και φυσικά μέσα απ’ αυτό έφτιαξαν και τα αποδυτήρια.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν να πουν πολλά, παράπονα, για τον Πέδρο Μαρτίνς και κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν ελάχιστες οι φορές που είχαν να πουν κάτι προς τον Πορτογάλο. Αλλά και όταν έφτασαν αυτές οι στιγμές ο Ολυμπιακός έλυσε το οποιοδήποτε πρόβλημα εσωτερικά, όπως γίνονται στις οικογένειες.

Με λίγα λόγια, μία εικόνα εντελώς διαφορετική από πέρσι…

The post Ολυμπιακός: Αυτό κατάφερε ο Μαρτίνς με τους παίκτες! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα