Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: Επέστρεψε από τον γιατρό

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Σάσα Βεζένκοφ, καθώς γύρισε την Τρίτη από την Ιταλία όπου είχε ταξιδέψει. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» είχε πάει στην Ιταλία τα προηγούμενα 24ωρα.

Για προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό ο οποίος τον είχε χειρουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Ο Σάσα Βεζένκοφ ταλαιπωρούταν από τραυματισμό και είχε πάρει την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μπαρτζώκας επιστρέφει και… βλέπουμε!

Επέμβαση την οποία είχε κάνει στην

Ιταλία. Εκεί όπου ταξίδεψε για προγραμματισμένη επίσκεψη στον γιατρό του. Προκειμένου να δει την πορεία της κατάστασής του.

Έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα ο Βεζένκοφ και μάλιστα την Τρίτη έκανε και προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά. Δίνοντας το «παρών» στο ΣΕΦ και τέθηκε στη διάθεση του Κεμστούτις Κεμζούρα, ο οποίος είναι, για την ώρα, πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό. Μετά από την απόφαση της διοίκησης να λυθεί κοινή συναίνεση το συμβόλαιο με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ.

Φυσικά να σημειωθεί πως ο Βεζένκοφ έχει πλέον αποθεραπευτεί και είναι 100% καλά. Άλλωστε είχε λάβει κανονικά μέρος και στο πρώτο ματς των Πειραιωτών με τη Βιλερμπάν, στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ολυμπιακός – Βεζένκοφ

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: Επέστρεψε από τον γιατρό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα