Ολυμπιακός – Σισέ: Θα αργήσει να γυρίσει…

Ολυμπιακός – Σισέ: Μικρή απουσία δεν την λες. Μάλιστα με τον Γιασίν Μεριά να είναι ντεφορμέ, θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις. Όμως ο Παπ Αμπού Σισέ παραμένει ανενεργός. Ο διεθνής στόπερ το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, παραμονή του αγώνα με την Τότεναμ, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν».

Ο 24χρονος άσος είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Κάτι που είναι επικίνδυνο αν δεν γίνει η κατάλληλη αγωγή στο νοσοκομείο.

Εκεί όπου ο Σισέ έμεινε για 17 μέρες. Αναμφίβολα είναι μεγάλη η χρονική διάρκεια που έμεινε μέσα. Ωστόσο ήταν κάτι απαραίτητο για να μπορέσει να το ξεπεράσει. Πλέον

ο Σισέ είναι στο σπίτι του κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Συνεχίζει την αγωγή του και υπάρχει επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Οι όροι της συμφωνίας με Κωστή

Ωστόσο ακόμα δεν είναι σαφές το πότε θα γυρίσει στις προπονήσεις. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο. Δεν αποκλείεται να πάει και στα μέσα Νοεμβρίου. Ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει και χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ολυμπιακός – Σισέ: Μέσα Δεκεμβρίου

Όλα αυτά δείχνουν πως ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος στα μέσα Δεκεμβρίου, με αρχές του νέου έτους. Το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο και σε αυτό ο Ολυμπιακός έχει να δώσει πολλά και κρίσιμα παιχνίδια. Με την παρουσία του Σισέ να είναι απαραίτητη. Το καλό είναι πως έχει γερό οργανισμό.

Και δεν αποκλείεται να διαψευστούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες και να γυρίσει πιο γρήγορα στην ενεργό δράση. Είναι κάτι που περιμένει και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι σε επικοινωνία με τον Σισέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλάει και με τον Χρήστο Θέο, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, για να μάθει τι γίνεται σχετικά. Και το πότε θα έχει στην διάθεση του τον Σενεγαλέζο άσο.

Για τον ίδιο όλο αυτό είναι ένα πλήγμα, αφού έχασε την ευκαιρία να κληθεί και στην Εθνική Σενεγάλης, που θα δώσει φιλικό με την Βραζιλία στη Σιγκαπούρη. Σε τέτοια ματς γίνονται δοκιμές και δεν αποκλείεται να έπαιρνε την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Ολυμπιακός – Σισέ: Θα αργήσει να γυρίσει… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα