Ολυμπιακός – Σεμέδο: Οι άμεσες κινήσεις της Λίβερπουλ!

Ολυμπιακός – Σεμέδο: Πριν λίγο καιρό ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός – Σεμέδο: Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή σε όλα τα επίπεδα. Συμφώνησε να έχει ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Μέχρι το 2024 πλέον.

Έχοντας φυσικά και μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Σχεδόν διπλασιασμό πήρε ο Σεμέδο από τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Πειραιά

κράτησε τον παίκτη στην Ελλάδα, παρά τις επίσημες «ενοχλήσεις» από Πόρτο και Μπενφίκα.

Έτσι συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια. Βέβαια αυτό το συμβόλαιο δεν απαγόρευε και σε ομάδες του εξωτερικού να έρθουν να ζητήσουν ή να κοιτάξουν τον παίκτη.

Έτσι «έσκασε» και το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες του Sportime επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και μάλιστα οι Άγγλοι πρωταθλητές έχουν σκοπό να κάνουν άμεσα την κίνησή τους! Αυτό γιατί έχουν… ξεμείνει από στόπερ μετά τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει σε βασικούς ποδοσφαιριστές. Και θεωρούν πως ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες, πέρα από την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, είναι πως η ομάδα της Αγγλίας θα κινηθεί σύντομα.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί πως υπάρχει επαφή της Λίβερπουλ με τον Σεμέδο για 5ετες συμβόλαιο, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός πλέον κοστολογεί τον παίκτη στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν τα ποσά που ζητούσαν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι. Πλέον με το νέο συμβόλαιο που υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σεμέδο, αλλάζουν τα δεδομένα…

Αυτό που μένει είναι να δούμε τη συνέχεια και κατά πόσο η Λίβερπουλ θα μπει στη διαδικασία να προχωρήσει την περίπτωση του Σεμέδο, με τα 20 εκατομμύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Η Λίβερπουλ τα… σκάει για Σεμέδο!

Το άρθρο Ολυμπιακός – Σεμέδο: Οι άμεσες κινήσεις της Λίβερπουλ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα