Ολυμπιακός – Μίλαν: Μαγικό κορεό ετοιμάζει η Θύρα 7

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι την Πέμπτη απέναντι στην Μίλαν. Οι φίλοι του θα παίξουν το δικό τους ρόλο. Μάλιστα η Θύρα 7 ετοιμάζει ένα μαγικό κορεό.

Οι οργανωμένοι των «ερυθρόλευκων» εδώ και δύο μέρες δουλεύουν πάνω σε ένα εξαιρετικό σχέδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι εντυπωσιακό και για μία ακόμα φορά θα καταπλήξουν.

Μάλιστα γίνονται αναφορές πως το κορεό θα είναι εμπνευσμένο από την ισπανική σειρά «La casa

de papel». Κάτι που και οι ίδιοι έχουν κάνει γνωστό μέσω των προφίλ που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για μα ακόμα φορά τα παιδιά της Θύρας 7 δουλεύουν πάνω σε ένα δύσκολο πρότζεκτ σε ότι έχει να κάνει με κορεό. Κάτι που θα δώσει και την δική του νότα στην καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Άλλωστε η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Οι φίλοι των Πειραιωτών θα δώσουν, για μια ακόμα φορά, δυναμικό παρών για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά (σκορ 2-0 ή 3-1 γιατί σε 4-2 και πάνω περνάει η Μίλαν) για να πετύχει μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε ένα ακόμα σπουδαίο ματς, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Δικαίως έχει πάρει την μορφή του τελικού.

Επίσημο: Τέλος ο Γιάγια Τουρέ από τον Ολυμπιακό

Σέλουκ: Δεν στήριξαν τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό

The post Ολυμπιακός – Μίλαν: Μαγικό κορεό ετοιμάζει η Θύρα 7 appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα