Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Στο δόγμα του Μαρτίνς

Τι και αν ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στην Τουρκία την προηγούμενη εβδομάδα την Μπασακσεχίρ. Η λογική που υπήρξε στο Ρέντη όλη την εβδομάδα είναι τελείως διαφορετική από την έκβαση που είχε ο εκτός έδρας αγώνας.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς σαν να είχε έρθει 0-0 το πρώτο παιχνίδι.

Δεν θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να μπει στο γήπεδο η ομάδα με τη λογική ότι προηγείται και έχει το πάνω χέρι. Το τόνισε και ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου. Πως ο Ολυμπιακός

δεν είναι το φαβορί και δεν πρέπει να μπει με αυτό το σκεπτικό στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι κάτι το οποίο έχει περάσει ο Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες του. Το τόνιζαν συνεχώς και στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές. Συγκέντρωση θέλει ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι που τόνισε σε όλη την προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έτοιμο το Καραϊσκάκη, δείτε φωτογραφίες…

Αυτό τόνισε, ακόμη πιο έντονα, και στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Με την οποία και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Τούρκους.

Έτσι όλοι κινούνται στην ομάδα στα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού. Πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και η Μπασακσεχίρ είναι μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά μέσα στο Καραϊσκάκη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός προσέχει για να έχει…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

The post Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Στο δόγμα του Μαρτίνς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα