Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι ευχές του Μητσοτάκη στην Σάκκαρη για τα γενέθλια της (pics)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τις δικές του ευχές έστειλε στην αγαπημένη του Μαρία Σάκκαρη που έχει τα γενέθλια της, ο γιος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί στο Ολυμπιακό τουρνουά καθώς με τη νίκη της επί της Κονταβέιτ εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης  και σήμερα έχει ακόμη έναν λόγο για να νιώθει χαρούμενη καθώς

έχει τα γενέθλια της και για αυτόν τον λόγο πήρε και τις ευχές του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που έκλεισε σήμερα τα 26, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, αναρτώντας πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media, ενώ ο αγαπημένος της βρίσκεται κοντά της σχεδόν σε κάθε της αγώνα και την εμψυχώνει.

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σάκκαρη λείπει στο Τόκιο, καθώς αγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ευχήθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Χανιά και στην λεζάντα έγραψε: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά λαβ».

Δείτε την φωτογραφία:

Παράλληλα, ευχές για τα 26α γενέθλια της Ελληνίδας τενίστριας έστειλαν και οι άνθρωποι της ΕΟΕ που της έκαναν και μια τούρτα έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΕΟΕ έκαναν ένα μίνι… πάρτι έκπληξη στη Μαρία Σάκκαρη για τα 26α γενέθλιά της όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αυτή είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς! (vid)

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα