Ολλανδία: Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας σε καβγά – Προσπάθησε να σώσει το γιό του

Σαν… κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ελασσόνα η είδηση του θανάτου ενός 50χρονου ομογενή επιχειρηματία στην Ολλανδία. Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να χωρίσει τον γιο του από έναν καβγά. 

Ο πατέρας του 50χρονου Λάζαρου δε μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την πόρτα του. Ο γιος του έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε μαχαιριά έξω από ένα μπαράκι στην πόλη Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας, προσπαθώντας να χωρίσει το παιδί του από έναν καβγά.

«Δε ξέρουμε ακόμα τι έγινε. Η αστυνομία δε μας είπε τίποτα ακόμα. Πήγε να ξεχωρίσει τον γιο

του που μάλωνε και τον χτυπήσαν ύπουλα. Τον φοβερίζανε ένας πατέρας και δύο παιδιά και αυτός πήρε τον πατέρα του τηλέφωνο και πήγε ο πατέρας του και εκεί έγινε ο διαπληκτισμός», ανέφερε ο πατέρα του 50χρονου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ελασσόνα, η είδηση του θανάτου του συγκλονίζει. Όπως λένε αγαπούσε ιδιαίτερα την πατρίδα του και φρόντιζε να επισκέπτεται τον τόπο του όταν το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο άτυχος άντρας διατηρούσε ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία και εργαζόταν εκεί μαζί με τη γυναίκα του και τους τρεις γιους του.

Η οικογένεια του 50χρονου περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα ρίξουν φως στη δολοφονία του.

Το άρθρο Ολλανδία: Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας σε καβγά – Προσπάθησε να σώσει το γιό του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα