Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε το… όπλο του, σκόραρε 3 γκολ κόντρα στον Πανιώνιο και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σην φετινή ΑΕΚ ο Πορτογάλος φορ μοιάζει με… αχτίδα φωτός και στόχος του είναι η επιστροφή στην Εθνική Πορτογαλίας.

Με αφορμή το χατ-τρικ του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στο δημοφιλές πορτογαλικό αθλητικό ΜΜΕ

«A BOLA». Εκεί ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, την απόφαση του να υπογράψει στην ΑΕΚ. Αλλά και για τον Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολιβέιρα: Η μοναδική πρωτιά της ΑΕΚ

Τι είπε ο Ολιβέιρα

«Ποτέ δεν σταμάτησα να σκέφτομαι την Εθνική ομάδα. H φιλοδοξία ήταν πάντα κοντινός μου… σύντροφος και δεν παύω να σκέφτομαι πως θα επιστρέψω στην Εθνική. Με τον Φερνάντο Σάντος έχω κληθεί δυο φορές στην προεπιλογή, δεν μπήκα στην αποστολή, αλλά αυτό μόνο δύναμη και ελπίδα μου δίνει για τη συνέχεια», ανέφερε σχετικά ο Νέλσον Ολιβέιρα και πρόσθεσε: «Υπάρχει όμως κάτι που γνωρίζω καλά. Μόνο όντας πολύ καλός στην ομάδα μου έχω την ελπίδα να επιστρέψω». Όσο για την ΑΕΚ; Είπε: «Σε αυτό το πλαίσιο (της επιστροφής στην Εθνική Πορτογαλίας), η απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ίσως ήταν η καλύτερη που έχω πάρει ποτέ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέρα: Δεν… ιδρώνει το αυτί του για τον Λιβάια

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα