Ολαβάρια: Η επιβεβαίωση του Sportime, τι ισχύει με τον Χιλιανό

Ο νεαρός Πέδρο Πάμπλο Κάμπος Ολαβάρια είναι ο Χιλιανός ακραίος επιθετικός που δοκιμάζει η ΑΕΚ στα Σπάτα και έπαιξε σήμερα στο δίτερμα.

Η ΑΕΚ έχει φέρει στην Αθήνα Χιλιανό εξτρέμ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Και αυτός ειναι ο Χιλιανός, όπως αποκάλυψε το Sportime.

Ο Ολαβάρια προτάθηκε απευθείας στον Μάσιμο Καρέρα με δεδομένο ότι έχει παίξει στις μικρές ομάδες της Χιλής με πολύ καλές συστάσεις. Και πείστηκε να τον φέρει για να τον τσεκάρει. Αγωνίστηκε και στο σημερινό δίτερμα που έγινε στο προπονητικό κέντρο ανάμεσα σε παίκτες που δεν έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την Κ19. Όμως, είχε κάνει και προπόνηση την περασμένη Παρασκευή με τη δεύτερη ομάδα. Με τον Μάσιμο Καρέρα να τονίζει πως θέλει να τον δει και μετά το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Χιλιανός που έφερε (vids+pics)

Ο 19χρονος Χιλιανός ακραίος επιθετικός αγωνίζεται τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ενώ είναι αριστεροπόδαρος. Πριν από τρία χρόνια θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στη Χιλή. Αλλά είναι και μισός Κουβανός. Πάντως, άποψη για τον νεαρό άσο δεν έχει ολοκληρωμένη ούτε ο Καρέρα, αλλά ούτε ο Ιλια Ίβιτς. Περιμένουν να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του Ολαβάρια. Ο Ιταλός τεχνικός, μάλιστα, είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχει προσωπική άποψη για το παιδί, θέλει πρώτα να το δει και ύστερα να το κρίνει. Και αυτό θα γίνει με προπονήσεις στα Σπάτα.

Ποιός είναι ο Ολαβάρια

Ο Πέδρο Ολαβάρια αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Μάλιστα, ο Κάμπος είχε και 8 συμμετοχές με την U17 της εθνικής ομάδας της Χιλής και είχε κληθεί και για το αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να παίξει στην πρώτη ομάδα. Και γι’ αυτό στη συνέχεια (τον Ιούλιο του 2018) πήγε στο Μεξικό για να παίξει στη Νεκάξα. Εκεί μέσα σε 1,5 χρόνο, ο Κάμπος φόρεσε 9 φορές τη φανέλα της σε Κλαουσούρα και Απερτούρα. Αποχώρησε, όμως πριν από λίγες ημέρες και με την προτροπή του Καρέρα, ήρθε στην Αθήνα για δοκιμή.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολαβάρια: Η επιβεβαίωση του Sportime, τι ισχύει με τον Χιλιανό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα