Οι Αζέροι συνέλαβαν τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού γιατί ήθελε να διώξει τους Τούρκους

Οι Αζέροι φαίνεται πως πλέον έχουν γίνει πλήρως «μαριονέτες» του Ερντογάν. Όπως αναφέρουν πηγές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Αζερμπαϊτζάν, Najmeddin Sadykov συνελήφθη από τους ομοεθνείς του.

Οι κατηγορίες είναι βαριές, καθώς τον κατονομάζουν ως «πράκτορα των Ρώσων». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sadykov απομακρύνθηκε από το αξίωμα κατόπιν αιτήματος των Τούρκων στρατιωτικών συμβούλων.

Ο στρατηγός φέρεται να έχει αυτή την αντιμετώπιση καθώς απέρριψε την

τουρκική παρεμβατικότητα στη χώρα του. Ο Sadykov φαίνεται πως αντιλήφθηκε τα μεγαλεπίβολα σχέδια του Ερντογάν και ήθελε μία «δίκαιη» μάχη μεταξύ Αζέρων και Αρμένιων, χωρίς την καθοδήγηση της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι κομάντο διέλυσαν αζέρικες συστοιχίες πυραύλων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγός των Αζέρων πριν συλληφθεί τόνισε την απέχθειά του για την τουρκική παρέμβαση λέγοντας: «Εάν δώσουμε στους Τούρκους το στρατό μας, ίσως πρέπει να τους δώσουμε και τις γυναίκες μας;»

BREAKING: Chief of General Staff Najmeddin Sadykov arrested in Azerbaijan – Various reports

— AS-Source News / MILITARY (@ASBMilitary) October 3, 2020

Όπως όλα δείχνουν, οι Αζέροι έχουν για τα καλά πατροναριστεί από την Τουρκία, η οποία, δεν είναι «αδερφή» χώρα, αλλά χρησιμοποιεί το Αζερμπαϊτζάν, όπως και άλλες χώρες για να πετύχει τους στόχους της. Χωρίς να ενδιαφέρεται για τις απώλειες…



Πηγή: pentapostagma.gr

Το άρθρο Οι Αζέροι συνέλαβαν τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού γιατί ήθελε να διώξει τους Τούρκους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα