Οι «Άγριες Μέλισσες» θα πάνε στη Σύρο… για γάμο!

Οι «Άγριες Μέλισσες» μετακομίζουν έστω και προσωρινή στο νησί της Σύρου… για γάμο!

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Αντ1, να αναμένεται συναρπαστικός με αλλαγές, χωρισμούς θανάτους και νέα ζευγάρια!

Μέχρι τότε όμως, οι συντελεστές της επιτυχίας, απολαμβάνουν τις διακοπές τους και ετοιμάζονται να πάνε στη Σύρο προκειμένου

να παρευρεθούν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη, πρωταγωνίστρια της σειράς και ο επίσης ηθοποιός σύντροφός της, πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Σύρο, τόπο καταγωγής της νύφης. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη. Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τέλος εποχής για τους Σεβαστούς στον 3ο κύκλο

Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

Άρης: «Κιτρινόμαυρες» ευχές στο Νίκο Γκάλη για τα γενέθλια του – «Χρόνια πολλά ανυπέρβλητε!»

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα