ΟΦΗ: Και επίσημα παρελθόν ο Πέρσον

19:52 5/8/2019 - Πηγή: Sportime

Οριστικά τέλος από τον ΟΦΗ ο Έρικ Πέρσον, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τον νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Έρικ Πέρσον, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας.

Ο 25χρονος στράικερ δεν κατάφερε να έχει μεγάλη επίδραση, καθώς σε πέντε συμμετοχές στη Super League

και δύο στο κύπελλο Ελλάδας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε μία φορά.

Θυμίζουμε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού ο Πέρσον είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τους Κρητικούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο και βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την ποδοσφαιριστή Erik Pärsson. O Σουηδός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιανουάριο και φόρεσε εφτά φορές τη φανέλα της σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αναλυτικά όσα είπε: «Φθάσαμε στην συμφωνία για διαζύγιο ήταν μια γρήγορη διαδικασία. Μόλις επιστρέψαμε από την προετοιμασία όποτε είμαι έτοιμος σε οποία ομάδα και να πάω.

Ηρθα τον προηγούμενο χειμώνα και δυσκολεύτηκα να βρω χρόνο συμμετοχής και να μπω στην ομάδα. Είχαμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω όλα, αλλά ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα δεν υπήρχε πρόβλημα. Είχαμε καλή επικοινωνία, είναι λυπηρό πως τελειώνει έτσι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έμαθα πολλά στην παραμονή μου στον ΟΦΗ και Νοιώθω παρόλο που δεν έπαιξα πολύ ότι έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και ότι πραγματικά είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την ψυχή μου.

Απο αυτή την άποψη ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα, τώρα Νοιώθω ότι πρέπει να παίξω ξανά και να δείξω που πάω και είμαι διαφορετικό άτομο από ότι ήμουν όταν έφυγα από την Σουηδία.

Θελω πρώτα να παίξω και μετά να το κάνω καλά. Εγώ και ο ατζέντης μου έχουμε ανοιχτές τις πόρτες, έχουμε διαφορετικές προτάσεις και μόλις επιστρέψω θα σκεφτώ τι να κάνω».

The post ΟΦΗ: Και επίσημα παρελθόν ο Πέρσον appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα