ΟΦΗ: Εξετάζουν Δεληγιαννίδη οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, μετά την παρουσία του στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του Δικεφάλου στο Άπελντοορν.

Ο νεαρός μπακ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κρήτη.

Πέρσι, ο Δεληγιαννίδης φόρεσε τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ,

ως δανεικός, βοηθώντας την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό, έστω και στα μπαράζ με τον Πλατανιά.

Το όνομα του Δεληγιαννίδη παραμένει στα υπόψιν των ανθρώπων της κρητικής ομάδας και είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα, ώστε ο 22χρονος αμυντικός να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Δεληγιαννίδης κατέγραψε 11 συμμετοχές με δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φυσικά, το «οκ» για τη συγκεκριμένη μεταγραφή πρέπει να δώσει ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ της καινούργιας του ομάδας.

«Μας ενδιαφέρει το προϊόν, δηλαδή το ποδόσφαιρο που θα βλέπουν οι φίλαθλοι μας να είναι αυτό που τους αρέσει. Υπάρχει ένα DNA σε αυτή την ομάδα επιθετικού ποδοσφαίρου, ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παιζόταν αρκετές δεκαετίες, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αυτό στο γήπεδο και ταυτόχρονα μέσα απ’ αυτό το ποδόσφαιρο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ώστε η ομάδα να έχει επιτυχίες», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και μένει να φανεί εάν ο Δεληγιαννίδης θα αποτελέσει κομμάτι του «παζλ» στον νέο ΟΦΗ.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΟΦΗ: Εξετάζουν Δεληγιαννίδη οι Κρητικοί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα