ΟΦΗ: Εξελίξεις με Σαλίμι, ψάχνει στόπερ η Τράκτορ

Μπορεί το κενό του τερματοφύλακα να καλύφθηκε με την προσθήκη του Όσκαρ Γουάλι, αλλά αυτό στα στόπερ παραμένει για τον ΟΦΗ. Και εκεί μάλιστα δεν αρκεί μία μεταγραφή.

Για δύο κεντρικούς αμυντικούς ψάχνει ο ΟΦΗ και οι περιπτώσεις έχουν βρεθεί. Η μία είναι και γνωστή εδώ και καιρό, αφού

στο Ιράν κάνουν συνεχείς αναφορές στον Ιμάν Σαλίμι.

Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την Τράκτορ και γι’ αυτό δεν είναι εύκολο να τελειώσει το deal με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η ομάδα του φαίνεται να το πήρε απόφαση.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας varzesh3.com αναφέρει πως η Τράκτορ είναι σε αναζήτηση κεντρικών αμυντικών. Ο λόγος είναι πως έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο του Σαλίμι όσο και του Μασί Ζαχέντι. Και ο τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων εκτός του Ιράν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Τράκτορ είναι σε διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς της στόχους. Αυτό ίσως δείχνει πως με το που κλείσει τους παίκτες που θέλει, θα αφήσει τον Σαλίμι να κλείσει στον ΟΦΗ.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΟΦΗ: Εξελίξεις με Σαλίμι, ψάχνει στόπερ η Τράκτορ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα