Ο τελικός του Champions League μετακομίζει στις ΗΠΑ!

H UEFA έχει ασπαστεί εδώ και καιρό τη διεύρυνση του ποδοσφαιρικού χάρτη της. Νέα πόλεις φιλοξενούν τελικούς του Champions League. Ή του Ευρωπαϊκού Super Cup. Πόλεις που σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν… απόκληρες. Αδιάφορες. Και ακατάλληλες να στεγάσουν το όνειρο

της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Οι καιροί αλλάζουν. Το ίδιο και τα μυαλά. Και η UEFA είναι έτοιμη να ανακαλύψει και την παγκοσμιοποίηση! Έτσι και αλλιώς, το ποδόσφαιρο παίζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κάπως έτσι, προκύπτει η είδηση πως ο τελικός του Champions League μπορεί να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες! Και όχι σε κάποιο τυχαίο μέρος, αλλά στη Νέα Υόρκη.

Όχι τόσο άμεσα, αλλά το 2024. Με την UEFA να έχει κάνει ήδη επαφές με διάφορους συνεργάτες της και να έχει ενημερώσει για την πρόθεσή της.

Ο στόχος φαίνεται να είναι το γήπεδο του Νιου Τζέρσεϊ, το «MetLife Stadium». Αν αυτό επαληθευτεί, θα είναι η πρώτη φορά που ο τελικός του παλιού Κυπέλλου Πρωταθλητριών και του νυν Champions League δεν θα γίνει στην Ευρώπη.

Ήδη η UEFA έχει κάνει το πρώτο βήμα. Πουλώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League στο CBS και την Univision Communications από το 2021 μέχρι το 2024.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο τελικός του Champions League μετακομίζει στις ΗΠΑ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα