Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν το βάζει κάτω και βλέπει Μόναχο!

Ο Δημήτρης Τσιάμης ετοιμάζεται να μπει στις προπονήσεις προκειμένου να παλέψει για άλλη μια σεζόν να είναι παρών στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αυτή την εποχή βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα και ξεκουράστηκε. «Θα παραμείνω λίγες ημέρες ακόμη προκειμένου να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε τη φετινή σεζόν και δεν με άφησε να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο», δηλώνει στο Sportime ο άλτης

του Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Στην Ιαπωνία ταξίδεψε με την Εθνική ομάδα, προετοιμάστηκε στο κέντρο στο Μισάτο, αλλά στον προκριματικό του τριπλούν δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πρώτη προσπάθεια όπως θα ήθελε, ήταν άκυρος και στη δεύτερη σταμάτησε με πόνους στο πόδι του. «Ο γιατρός μου συνέστησε για περίπου ενάμιση μήνα να ξεκουραστώ για να υποχωρήσει το υγρό που έχω. Πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες που θα έρθω στην Αθήνα και θα αρχίσω προπονήσεις θα είμαι καλύτερα. Θέλω να παλέψω άλλη μια σεζόν. Ο κλειστός δεν είναι προτεραιότητά μου, αλλά στοχεύω στον ανοιχτό και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είμαι σε θέση στο Μόναχο να μπω τελικό και να διεκδικήσω ένα μετάλλιο», καταλήγει ο 39χρονος τριπλουνίστας, ο οποίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στο Βερολίνο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Φέτος είχε πάρει την έβδομη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν, ενώ είχε ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν, έστω και με ευνοϊκό άνεμο, πηδώντας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά 17,21μ. (+3,0).

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα