Ο Giannis δεν είναι σαν τον Χάρντεν (vids)

 Δεν θα αποκαλούσαν ποτέ ο ένας τον άλλον «φίλε». Αν τους έβαζες μαζί σε ένα κλειστό χώρο δεν είναι απίθανο να… πιάνονταν στις γρήγορες. Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν συμπαθιούνται.

Αυτά συμβαίνουν, βέβαια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, που «στάζουν χολή» ο ένας για τον άλλο. Αυτό, βέβαια πουλάει πολύ και ίσως δικαιολογεί πολλές φορές αυτές τις κοκορομαχίες. Όπως

και να ‘χει πάντως, o James Harden δεν έχει πει ποτέ καλό λόγο για τον Έλληνα παίκτη των Μπακς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν – Αυτοί είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών»

Ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς του… δίνει και καταλαβαίνει του «Greek Freak» και του σέρνει διάφορα συνέχεια. Ίσως να μην έχει χωνέψει ακόμα ότι ο Αντετοκούνμπο του πήρε τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως, δεν είναι έτσι. Όλο και θα πει κάποια καλή κουβέντα για τον παίκτη του Χιούστον. Το έκανε και τώρα που είπε ότι ο πιο δύσκολος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει στο NBA είναι ο Χάρντεν

Κρατάει από παλιά αυτή η κολόνια

Πριν καιρό ο Χάρντεν θυμήθηκε τα «καρφιά» (στο χιουμοριστικό επίπεδο, όμως) που είχε ρίξει ο «Greek Freak» πριν και μετά το φετινό All Star Game.  Ο Αντετοκούνμπο είχε πει εμμέσως πλην σαφώς για τον «Μούσια» όταν διάλεγε τους παίκτες που θα είχε στην ομάδα του στο All Star Game: «Προτιμώ να έχω συμπαίκτη κάποιον που να πασάρει». Μετά το τέλος του All Star Game του είχε ρίξει νέο «καρφί»: «Προσπαθήσαμε να… σημαδέψουμε τον Χάρντεν για να σκοράρουμε. Θέλαμε να βρούμε plays από εκεί».

Ο Χάρντεν είχε θυμηθεί τα… καλά λόγια του Αντετοκούνμπο για εκείνον στο All Star Game και ανταπέδωσε τα πυρά: «Έχω περισσότερες ασίστ μέσο όρο από αυτόν. Δεν βλέπω το αστείο σε αυτό που είπε. Μερικές φορές εύχομαι να ήμουν 2,10μ., να τρέχω και απλά να καρφώνω. Αυτό δεν απαιτεί κάποια μεγάλη ικανότητα. Εγώ μεγάλωσα και έπρεπε να μάθω μπάσκετ, έπρεπε να φτιάξω τις κινήσεις μου. Θα το προτιμούσα οποιαδήποτε στιγμή».

Ακόμα και σε εκείνη την επίθεση, πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε απαντήσει με… ευγένεια. «Απλά προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου, η οποία είναι να κερδίζω αγώνες και να γυρνάω στο σπίτι μου, την οικογένεια μου και το παιδί μου. Αν αυτό πιστεύει, αυτό πιστεύει».

Η αρχή της κόντρας

Το ξεκίνημα της κόντρας ανάμεσα στους δυο παίκτες κρατάει από το μακρινό 2014. Σε ένα ματς των Ρόκετς με τους Μπακς ο Χάρντεν έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο σπρώξιμο στον Ελληνα παίκτη. Ο Giannis πήγε κοντά και κάτι του είπε, ενώ πέταξε την μπάλα που κρατούσε ο «Μούσιας». Αμέσως τα αίματα άναψαν…

Σε ένα άλλο ματς τον περσινό Ιανουάριο ο Αντετοκούνμπο πήγε να δώσει μια πάσα στην αδύνατη πλευρά, αλλά βρήκε κατά λάθος τον Αμερικανό στο κεφάλι. Ο Χάρντεν είπε μετά το ματς είπε ότι δεν χρειάζεται τη συγγνώμη του Έλληνα παίκτη.

Τον Αύγουστο του 2019 ο «Μούσιας» ρωτήθηκε για τον τίτλο του MVP που είχε πάει στον «Greek Freak» και είπε: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ. Νομίζω πως τα media δημιούργησαν ένα παραμύθι για κάποιον (σ.σ.: εννοούσε φυσικά τον Αντετοκούνμπο) με το που ξεκίνησε η χρονιά και το έλεγαν σε όλη την διάρκειά της».



The post Ο Giannis δεν είναι σαν τον Χάρντεν (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα