«Ντουράντ και Λέοναρντ συζητούν να παίξουν μαζί!»

Πώς θα σας φαινόταν να δείτε στην ίδια ομάδα τους Κέβιν Ντουράντ και Καουάι Λέοναρντ; Αναμφίβολα θα ήταν εντυπωσιακό για τους φαν του μπασκετ και όχι τόσο… βολικό για τις αντίπαλες ομάδες που θα έβρισκε στο διάβα της τους δύο αυτούς σταρ.

Το ενδεχόμενο αυτό δεν μοιάζει και τόσο απίθανο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η φημολογία αυτή είναι βάσιμη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται

Ντουράντ και Λέοναρντ φέρονται να έχουν συζητήσει την πιθανότητα να φορέσουν την φανέλα της ίδιας ομάδας!

Όπως υποστήριξε ο γνωστός αναλυτής του NBA Έιντριαν Βοϊναρόφσκι  («ESPN»), οι δύο σταρ έχουν προβεί σε συζητήσεις εξετάζοντας τις συνθήκες οι οποίες θα μπορούσαν να τους φέρουν κάτω από την ίδια «στέγη».

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι δύο ομάδες που μπορούν να πάρουν και τους δύο αυτούς παίκτες (και γιατί έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά και γιατί έχουν χώρο στο salary cap) είναι οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς.

Τέλος να προσθέσουμε επίσης πως οι δύο παίκτες θα συζητήσουν και με τις δύο αυτές ομάδες με την έναρξη της free agency.

Ντουράντ: Οι υπόλοιπες δύο ομάδες

Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι ο Ντουράντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο ,  στα… πόδια του ήδη έχουν πέσει ακόμη δύο ομάδες. Εκτός των Κλίπερς και των Νικς ακόμη δύο ομάδες είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν max συμβόλαιο.

Αυτές είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (νυν ομάδα του KD)  και οι Μπρούκλιν Νέτς οι οποίες επίσης έχουν το απαραίτητο κενό στο salary cap τους, για να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Φυσικά οι Γουόριορς στη max συμφωνία,  μπορούν να του δώσουν περισσότερα χρήματα, κάτι που σίγουρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η απόφαση του παίκτη, σίγουρα δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει άμεσα το τοπίο του NBA, αφού όπως προείπαμε θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι κάτι όμως που σε βάθος χρόνο μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις, αφού αν καταφέρει να επιστρέψει στα επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει, τότε αυτόματα κάνει όλες τις ομάδες, φαβορί για τον τίτλο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Βοϊναρόφσκι

ESPN story with @ramonashelburne on Kevin Durant and Kawhi Leonard sharing conversations on a possible free agent future together. https://t.co/FEO5kjCdWK

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 29 Ιουνίου 2019

The post «Ντουράντ και Λέοναρντ συζητούν να παίξουν μαζί!» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα