Ντιλέινι: Έξαλλος με την απόφαση της Euroleague (pic)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στις νέες αποφάσεις που εξέδωσε η Euroleague σχετικά με την επανεκκίνηση της διοργάνωσης, μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Νωρίτερα την Τετάρτη (25/3) η Euroleague αποφάσισε να συνεχιστεί η σεζόν μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση και άσσος της Μπαρτσελόνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

εξέφρασε τα παράπονά του.

Μεταξύ άλλων τόνισε μάλιστα, πως η διοργανώτρια αρχή της Εuroleague δεν συμμερίζεται την υγεία των αθλητών της και τους θέτει σε κίνδυνο.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό είναι αστείο…».

This stuff is a joke..

— malcolm delaney (@foe23) March 25, 2020

Στη συνέχεια ο Ντιλέινι τοποθετήθηκε έντονα στο θέμα αυτό, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνετε ότι όταν είσαι σε καραντίνα δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Ακόμη και με δουλειά στο σπίτι, κάποιοι θα έχουν να σουτάρουν πάνω από ένα μήνα. Το έχει εξηγήσει αυτό η Ένωση Παικτών στους συγκεκριμένους ανθρώπους;

Y’all do understand people quarantined are unable to play basketball. Even doing workouts in home some people literally aren’t able to shoot a basketball for Atleast a month. Lol is the @the_ELPA or some actual players actually making this clear to these people?

— malcolm delaney (@foe23) March 25, 2020

Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι δεν είναι αθλητές καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να βρεθείς ξανά σε σωστή σωματική κατάσταση όταν είσαι ακόμη και για μια-δυο εβδομάδες εκτός.

Όταν είμαστε ένα μήνα και παραπάνω χωρίς να αγγίξουμε μπάλα, θα χρειαστούμε ακόμη περισσότερο χρόνο. Είναι αδύνατον ειδικά να βρεθείς σε κατάσταση που απαιτείται σε συνθήκες πλει οφ και διεκδίκησης τίτλων».

Not sure if non athletes understand how tough it is to get in game shape after a week or two off. A month or more off without even touching a basketball will take a long time for us to get into game shape. Especially in shape to compete for the playoffs/ championship impossible

— malcolm delaney (@foe23) March 25, 2020

The post Ντιλέινι: Έξαλλος με την απόφαση της Euroleague (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα