Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκεί θα δείτε απόψε (25/3) το απόλυτο ντοκιμαντέρ της ζωής του (vid)

To απόλυτο ντοκιμαντέρ του για τον Ντιέγκο Μαραντόνα για την επταετία του στη Νάπολι με τίτλο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κάνει Α’ τηλεοπτική πρεμιέρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου και θα μεταδοθεί στις 21.30 από το Cosmote Sport 3HD.

Το «χρυσό αγόρι» έφτασε στον ιταλικό νότο στις 5 Ιουλίου του 1984. Στην παρουσίασή του συγκεντρώθηκαν 75.000 φίλαθλοι, για να τον καλωσορίσουν.

Για τα επτά χρόνια που ακολούθησαν (1984-1991), η ομάδα του η Νάπολι διέγραψε μία τις πιο επιτυχημένες πορείες της ιστορίας της. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, έγινε η πρώτη εκπρόσωπος του νότου που έκανε το νταμπλ, ενώ «σήκωσε» και το UEFA Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα: Νοσηλευτές τραγουδούν το «you ‘ll never walk alone» πίσω από κλειστές πόρτες! (vid)

Μέσα από αδημοσίευτο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με τον ίδιο, μέλη της οικογένειάς του, αλλά και άλλους μεγάλους παίκτες του ποδοσφαίρου, όπως ο Βραζιλιάνος θρύλος, Πελέ, ο οσκαρικός ντοκιμαντερίστας Ασίφ Καπάντια (Senna, Amy) σκιαγραφεί το πορτρέτο του «Ντιεγκίτο», ενώ καταγράφει την πορεία του στον ιταλικό νότο, από την άνοδό του έως την πτώση του, που ξεκίνησε όταν βρέθηκε θετικός με κοκαΐνη σε ντόπινγκ τεστ. Μέσα από την ταραχώδη και πολλές φορές αμφιλεγόμενη ζωή του διάσημου Αργεντίνου, τίθεται στο μικροσκόπιο και η σχέση ποδοσφαίρου και διαφθοράς.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ντιέγκο Μαραντόνα:



The post Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκεί θα δείτε απόψε (25/3) το απόλυτο ντοκιμαντέρ της ζωής του (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα