Νέες απειλές Ερντογάν: «Για την ανεξαρτησία της Τουρκίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη στρατιωτική ισχύς»

21:33 7/9/2020 - Πηγή: Sportime
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε νέες απειλητικές δηλώσεις κατά πάντων μετά το υπουργικό συμβούλιο, φέρνοντας την τουρκική στρατιωτική ισχύ σε «πρώτο πλάνο».

Σε άκρως προκλητικό τόνο συνεχίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο Καστελόριζο σημειώνοντας πως «θέλουν

να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με ένα νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αυτό δε μπορεί να συμβεί».

Και συνέχισε πως η Τουρκία είναι διαφορετική μπροστά του και θα είναι διαφορετική μπροστά τους», μήνυμα που πιθανότατα απευθυνόταν στη Γαλλία.

Η ομιλία του έκλεισε με ένα άκρως απειλητικό μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «για την ανεξαρτησία της Τουρκίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη διπλωματία και τη στρατιωτική ισχύ. Τις τελευταίες μέρες στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα.Πρέπει να αποδεχτούν την αλήθεια. Όσοι υψώνουν απέναντί μας το ανάστημά τους, όταν έρθει η ώρα εύχομαι να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα. Πρέπει να δουν τα τελευταία 4 χρόνια τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει στην ευρύτερη περιοχή».

Το άρθρο Νέες απειλές Ερντογάν: «Για την ανεξαρτησία της Τουρκίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη στρατιωτική ισχύς» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα