Νάτχο: «Από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκη στη Super League, επικρατώντας της ΑΕΛ με 4-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και ο Μπίμπαρς Νάτχο είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο Ισραηλινός κεντρικός μέσος μέτρησε μία ασίστ και ήταν ο «εγκέφαλος» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αναλυτικά

οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα της ομάδας, παρά τις 7 αλλαγές στο βασικό σχήμα: «Πραγματικά, ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Όλοι μας, πάντα, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Περιμένουμε την ευκαιρία μας και όποτε ο προπονητής μας αποφασίσει, οι παίκτες που επιλέγονται, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας: «Φυσικά και το πιστεύουμε αυτό. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επίσης, όμως, το βλέπουν και οι άλλες ομάδες αυτό. Οι αντίπαλοι που έρχονται να παίξουν εναντίον μας στο Καραϊσκάκης, βλέπουν πως είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν».

Για το αν περνούν καλά στους αγώνες: «Φυσικά και περνάμε καλά και το απολαμβάνουμε. Σκοπός δεν είναι μόνο να κερδίζουμε, αλλά να προσφέρουμε και θέαμα. Ο κόσμος που έρχεται να δει την ομάδα, πρέπει να το απολαμβάνει, να βλέπει κάτι που του αρέσει και να περνάει καλά».

Για το αν πιστεύει ότι το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ματς-«κλειδί»: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι αυτό. Θα είναι και το κλειδί του Πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και παιχνίδια πριν από αυτό, όπως και μετά. Θα πρέπει να είμαστε σε όλα τα ματς το ίδιο καλοί. Όταν ο τίτλος κρίνεται ανάμεσα σε δύο ομάδες, τότε το μεταξύ τους ματς είναι σημαντικό».

The post Νάτχο: «Από τα καλύτερά μας παιχνίδια» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα