Ναταλία Γερμανού: Έκανε πρεμιέρα με μια εντυπωσιακή είσοδο! (vid)

Ναταλία Γερμανού: Πρεμιέρα έκανε σήμερα Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο!

Η πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, πριν μπει στη μάχη για την πρωτιά στη τηλεθέαση είχε πολύ χορό και κέφι, παρότι το άγχος όπως είναι λογικό ήταν αρκετό ακόμη και για μια έμπειρη παρουσιάστρια όπως η Ναταλία Γερμανού.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρεθούν για ακόμη μια χρονιά οι, γνώριμοί

μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

Νέα προσθήκη στην εκπομπή αποτελεί, ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο την info πλευρά της εκπομπής και να δώσει τη δική του φρέσκια ματιά στην ελληνική showbiz μέσα από συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες ενώ τη στήλη με τα τηλεοπτικά νέα θα επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας.

Στη σημερινή πρώτη εκπομπή, καλεσμένοι στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν ο Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος και κάνει ποδαρικό στην εκπομπή και όπως είπε η Ναταλία Γερμανού είναι το γούρι της εκπομπής!

Δείτε την εντυπωσιακή είσοδο της Ναταλίας Γερμανού:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το OPEN Weekend!

Τηλεθέαση 11/9: Μάχη «σώμα με σώμα» για Big Brother και Bachelor – Ποιος κέρδισε

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ροντρίγκο στη πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ – Στη Σερβία ο Ζίβκοβιτς

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα