Μουντομπάσκετ 2019: Που θα δείτε το ματς της Εθνικής

08:57 7/9/2019 - Πηγή: Sportime

Μουντομπάσκετ 2019: Τον μεγαλύτερο αγώνα της στο Μουντομπάσκετ δίνει η Εθνική Ελλάδας, που θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, την Αμερική.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καλείται να κάνει μία εμφάνιση υψηλών προδιαγραφών, προκειμένου να επικρατήσει των… αστεριών του NBA, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελευθεριάδης: «Να τους χαλάσουμε

τον ρυθμό»

Έτσι στις 15:30 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η «παρέα» του, θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο παρκέ, για να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για πολύ μεγάλα πράγματα και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μουντομπάσκετ 2019: Τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το ΕΡΤ Sports HD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Top-5: Στην κορυφή η «no look» πάσα του Μαριάνοβιτς ! (vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν σε αυτή τη φάση, η Ελλάδα κάνει το 2/2 τότε προκρίνεται, ενώ αν χάσει σήμερα και οι Βραζιλιάνοι νικήσουν τους Τσέχους, λέμε «αντίο» στην επόμενη φάση.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Μουντομπάσκετ 2019: Που θα δείτε το ματς της Εθνικής appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα