Μόλντε: Αυτή είναι η αντίπαλος του Άρη

00:27 2/8/2019 - Πηγή: Sportime

Κόντρα στη Μόλντε θα βρεθεί ο Άρης, μετά την πρόκρισή του επί της ΑΕ Λεμεσού, νικώντας μέσα στην Κύπρο με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντιγκινί! Οι Νορβηγοί από την πλευρά τους απέκλεισαν την Τσουκαρίτσκι.

Για τη Νορβηγία ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν ήταν μόνο ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής που έχει να επιδείξει στο κορυφαίο επίπεδο. Οι παραστάσεις του, οι ιδέες του μπήκαν σε χρήση από τις

πρώτες μέρες που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Πάντα με αφετηρία το σπίτι του, τη Μόλντε. Όταν συνεπώς ήρθε η ευκαιρία να αναλάβει το κλαμπ το ονείρων του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα μπορούσε να του μπει εμπόδιο.

Η… ημι-μόνιμη όμως πρόσληψή του από τους «κόκκινους διαβόλους» δεν επέτρεψε και στη Μόλντε να δεσμευτεί με άλλον προπονητή. Ο Έρλινγκ Μόου από βοηθός, έγινε υπηρεσιακός και από τον περασμένο Απρίλιο μόνιμος με τη βούλα. Σοφή επιλογή.

Η Μόλντε χωρίς σημαντικές αλλαγές από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το σύλλογο όσο λίγοι, δεν «ιδρώνει» καν από τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, όπου είναι πρώτη. Το 37-16 απολογισμός τερμάτων το επιβεβαιώνουν. Ομοίως δεν αγχώθηκε και από την Ρέικιαβικ στην προηγούμενη φάση, την οποία απέκλεισε με 7-1 συνολικό σκορ.

Μόλντε: Το αστέρι ο Ομοϊτζουάνφο

Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει μεσοεπιθετικά η Μόλντε. Ο μόνιμός της σκόρερ στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην εθνική Νορβηγίας (γεννημένος στο Όσλο, με ρίζες από Νιγηρία).

Ο Ομοϊτζουάνφο αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο από τη Σταμπάεκ αντί 1,1 εκατ. ευρώ και έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του, μετρώντας όσα γκολ (10) είχε όλη τη σεζόν πέρυσι! «Ταΐζει» και τους συμπαίκτες του, αφού έχει και πέντε ασίστ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1911
ΧΡΩΜΑΤΑ: Μπλε-Λευκό
ΓΗΠΕΔΟ: «Στάδιο Ακερ»
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οντ Ιβάρ Μοέν
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.moldefk.no
ΤΙΤΛΟΙ: 3 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα

The post Μόλντε: Αυτή είναι η αντίπαλος του Άρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα