Μόλντε – Άρης 3-0: Τα γκολ των Νορβηγών (vids)

20:53 8/8/2019 - Πηγή: Sportime

Μόλντε – Άρης: Δεν τα πήγε και τόσο καλά ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μέσα σε πέντε λεπτά δέχτηκε δύο γκολ στη Νορβηγία. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν τη συγκέντρωσή τους και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν.

Ιδιαίτερα το δεύτερο γκολ ήταν καθαρά εξαιτίας έλλειψης συγκέντρωσης. Μετά το γύρισμα αμυντικού του Άρη στον Κουέστα και τη λάθος πάσα του

τερματοφύλακα σε αντίπαλο. Κακή αντίδραση της αμυντικής λειτουργίας του Άρη και στα δύο γκολ. Και αυτό ήταν κάτι που μέτρησε με τη Μόλντε να δείχνει να μη συγχωρεί τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης. Από τη στιγμή που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έφτασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Έτσι ο Άρης στο 27′ και στο 32′ έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ! Συγκεκριμένα, στο 27′ ο Έικραμ άνοιξε το σκορ στο ματς, ενώ πέντε λεπτά μετά στο 32′ ο Χέσταντ ήταν αυτός ο οποίος «έγραψε» το 2-0 στην αναμέτρηση.

Θέλει γκολ ο Άρης ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στη φάση των πλέι οφ του Europa League.

Δείτε τα γκολ των Νορβηγών στην αναμέτρηση Μόλντε – Άρης, με τα οποία έγινε το 2-0 στον αγώνα. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου…

Στο φινάλε (87′) ο Έλινγκσεν έγραψε το 3-0 και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο του Άρη εν όψει της ρεβάνς.

The post Μόλντε – Άρης 3-0: Τα γκολ των Νορβηγών (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα