Μία δόση κανονικού Παναθηναϊκού

Υπέροχο συναίσθημα να αποδίδουν καρπούς οι κόποι σου. Και ο Παναθηναϊκός αρχίζει να δικαιώνεται.

Βέβαια, προτού γίνει αναφορά στον προπονητή της ομάδας, θα πρέπει να αποδοθούν σε ίσα μερίδια τα «μπράβο».

Καταρχήν, ένα «μπράβο» στη διοίκηση που τον στήριξε παρά το κάκιστο ξεκίνημα και τον κακό συνολικά α’ γύρο, με την ψυχρή λογική της βαθμολογίας (και του συντελεστή τερμάτων, μιας και στον κόουτς αρέσει να παρατηρεί κάθε λεπτομέρεια).

Έπειτα, άλλο ένα «μπράβο» στους παίκτες που μετά

την «τεσσάρα» από τον Άρη τον επισκέφθηκαν στο δωμάτιό του (αποκάλυψη Sportime) και του ζήτησαν να μην αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Δώνης, λοιπόν, στηρίχθηκε. Και μετά το κάκιστο ξεκίνημα και μετά τις εντός έδρας ήττες με Ξάνθη, ΑΕΛ και μετά τις απώλειες σε Αγρίνιο, Βόλο.

Και εσχάτως, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα (ανατροπή-πρόκριση επί του ΠΑΣ, «διπλό» στην Ξάνθη, περίπατος επί του Ατρομήτου), ο Παναθηναϊκός έδειξε μια, πολύ-πολύ-πολύ μικρή, δόση της ομάδας που ονειρεύονται οι υποστηρικτές του.

Ο Δώνης έπρεπε να προστατευθεί, όπως γράφαμε, ενώ τώρα με κόντρα διαιτησία, όπως γράφαμε, απέκλεισε τον ΠΑΣ και νίκησε τον Ατρόμητο.

Με τέτοιες εμφανίσεις δικαιούται να στοχεύει ψηλά. Αν, μάλιστα, οι Ανουάρ Τουχαμί και Ντόμινικ Νάγκι προσαρμοστούν γρήγορα (ο πρώτος έπαιξε καλά στην Ξάνθη, ο δεύτερος ήταν «συμπαθητικός» με τον Ατρόμητο), τότε ακόμα καλύτερα.

Δεν θα είναι on fire σε κάθε ματς o Παvαθηναϊκός, όμως η άμυνα καλά κρατεί (1 γκολ παθητικό στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, κι αυτό από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»).

Μετά τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Δώνης καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμη πρώην ομάδα του (ΑΕΛ) και μετά άλλες δύο (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Η ώρα των, ακόμα μεγαλύτερων, αποδείξεων πλησιάζει.

Υ.Γ.: «Το πέναλτι είναι μέρος του παιχνιδιού και σίγουρα ο Παναθηναϊκός (με εξαίρεση ίσως εκείνο στο Πανθεσσαλικό) θα έπρεπε να έχει πάρει ακόμα περισσότερα»

The post Μία δόση κανονικού Παναθηναϊκού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα