Μελισσανίδης σε παίκτες: «Γυρίστε το! Μπορείτε!»

20:17 2/1/2019 - Πηγή: Sportime

Κατά την επίσκεψή του στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν περιορίστηκε μόνο σε ευχές στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, αλλά επιφύλασσε και μια ομιλία γεμάτη νόημα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχασε την πίστη του στην ομάδα ως προς τα αγωνιστικά και δήλωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα τους ζήτησε να γυρίσουν το κλίμα και τα αποτελέσματα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του ισχυρού άντρα, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης:

«Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογενειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας.

Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παικτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα. Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα.

Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ο,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!»

Δωρεά 500.000 ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

The post Μελισσανίδης σε παίκτες: «Γυρίστε το! Μπορείτε!» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα