Μελετίου: Αποχωρώ από τον Ασπρόπυργο (vid)

19:58 1/7/2020 - Πηγή: Sportime
Την απόχωρησή του από τον Ασπρόπυργο ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελετίου στην απολογιστική συνέντευξη της ομάδας.

Εξελίξεις και ειδήσεις προέκυψαν κατά την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου κ. Γιάννη Μελετίου, του αντιπροέδρου κ. Νίκου Ευθυμίου, και του Γενικού Αρχηγού κ. Βασίλη Φίλη.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ)

Αγαπητοί

φίλαθλοι της Ένωσης Ασπροπύργου,
Ο σκοπός της σημερινής συνέντευξης είναι διπλός. Πρώτον, μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας νιώθω την ανάγκη να σας κάνω έναν απολογισμό – αποτίμηση του έργου μου και δεύτερον να σας αναλύσω τις προθέσεις μου για το μέλλον.
Θεωρώ πρωτίστως χρέος μου να ευχαριστήσω τους κυρίους Τσόκα, Λαζάρου, Σοφιανίδη και Κωνσταντινίδη για τη πολύτιμη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της ομάδας αναλαμβάνοντας μια ομάδα αδιάφορη στο Α΄ τοπικό χωρίς καμία επιτυχία για χρόνια, ξεκίνησα το καλοκαίρι του 16΄ όταν μπήκα και ενίσχυσα την ομάδα οικονομικά σχεδόν εξ ολοκλήρου, συνέβαλα αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, κάτι το οποίο πετύχαμε σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
Αργότερα πριν από σχεδόν δυόμιση χρόνια, το Δεκέμβριο του 2018, όταν βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής και η μέχρι τότε πορεία της προμήνυε το σίγουρο υποβιβασμό της από την κατηγορία, αναλαμβάνοντας, έγινε μια σοβαρή ενίσχυση και η ομάδα με ένα ντεμαράζ συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.
Η επόμενη αγωνιστική περίοδος βρήκε την Ένωση Ασπροπύργου να έχει αλλάξει σελίδα και να λειτουργεί σε πολλούς τομείς πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και έξω-αγωνιστικά όπως αυτό της οργάνωσης.
Ας μην ξεχνάμε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια.
Παράλληλα προσελκύσαμε με πολύ σωστή οργάνωση και μέσα από τις επιτυχίες μας, ένα μεγάλο αριθμό νέων αθλητών στις ακαδημίες της ομάδας. Καταλαβαίνει ο καθένας πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον αθλητισμό της πόλης μας και τι τεραστία παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.
Οι ακαδημίες της ομάδας μας σήμερα αριθμούν περίπου 200 παιδιά και λειτουργούν με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Στόχος μας, η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά, μέσα από μια εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενής άμιλλας, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας.
Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να τα έχουμε καταφέρει χωρίς την αρωγή των μελών του ερασιτέχνη κ.κ. Τσόκα Θέμη, Λαζάρου Πέτρου και Καμπόλη Σταμάτη, τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τον συνεχή αγώνα που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια

Συνοψίζοντας λοιπόν τα 3 πρώτα χρόνια της θητείας μου η συγκομιδή της ομάδας ήταν μία άνοδος από την Α ΕΠΣΔΑ στη Γ εθνική και κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ Μια παραμονή στην Γ ΕΘΝΙΚΗ
Και άλλο ένα πρωτάθλημα και μια άνοδος από τη Γ΄ Εθνική στις επαγγελματικές κατηγορίες συνοδευόμενη από άλλο ένα κύπελλο ΕΠΣΔΑ.
Η αγωνιστική περίοδος 2019-20 βρήκε την ομάδα μας στην επαγγελματική Football League. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μετά την αναδιάρθρωση έκτρωμα του κ. Βασιλειάδη και ενώ έπρεπε να αγωνιστούμε στη Β΄ Εθνική, ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε ξανά στη Τρίτη τη τάξει κατηγορία όντας όμως Π.Α.Ε, σε ένα εντελώς καινούργιο πρωτάθλημα με τελείως διαφορετικές απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά , αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά.
Σε αυτό το σημείο η θητεία μου ως Πρόεδρος, συνέπεσε με την εμφάνιση πολλών δυσκολιών , που ανέτρεψαν τα δεδομένα και δημιούργησαν νέες αντιξοότητες.
Πέραν όλων των άλλων, αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με προβλήματα τα οποία βάραιναν το σύλλογο από την εποχή προηγούμενων διοικήσεων, για να μπορέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας απερίσπαστο να ολοκληρώσει την αποστολή του και να παραμείνει στη Football League.
Κάνοντας την αυτό-κριτική μου στο πέρασμα των τεσσάρων αυτών ετών, θέλω να τονίσω ότι τα όποια λάθη έγιναν, να είστε βέβαιοι , έγιναν υπό την ανάγκη εξασφάλισης του καλύτερου για την ομάδα και μόνο.
Προσωπικά αισθάνομαι ευτυχής γιατί όλο αυτό το διάστημα, έδωσα μεγαλύτερο και καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου και προσπάθησα να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο που ανέλαβα.
Στην μεγάλη αυτή πορεία και προσπάθεια δεν ήμουν μόνος, είχα πολλούς και άξιους συνεργάτες όπως τους δυο αντιπροέδρους κ.κ. Ευθυμίου και Φυλακτό, τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Φίλη τον προπονητή κ. Βαζάκα και τον Υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Παπασταθόπουλο, με τους οποίους μοιράστηκα την αγάπη και το όραμα μου για υγιείς βάσεις, προκειμένου το σωματείο μας να έχει μια διαρκή ανοδική πορεία στο μέλλον.
Τους ευχαριστώ όλους από καρδίας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις δομές του Δήμου Ασπροπύργου, και συγκεκριμένα, το Δήμαρχο Ασπροπύργου και πατέρα μου τον κύριο Νίκο Μελετίου που με γαλούχησε τόσα χρόνια με την αγάπη για αυτή την ομάδα αλλά και για την συμπαράστασή του σε κάθε μου βήμα καθώς επίσης και τον πρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ κ. Κατσαρό αλλά και τους Αντιδημάρχους του Δήμου τους οποίους βρήκα συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια καθημερινής ενασχόλησης και προσωπικού αγώνα, μετά λύπης μου, σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την θέση του Προέδρου και Ιδιοκτήτη της Ένωσης Ασπροπύργου.
Αποχωρώ δικαιωμένος και χαρούμενος γιατί όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν οδηγήσει την ομάδα εδώ που είναι σήμερα μετά από 50 χρόνια.
‘Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα αυτό το σπουδαίο σύλλογο, αναλαμβάνοντας την ομάδα μου από πολύ χαμηλά και με τη βοήθεια των συνεργατών μου καταφέραμε να φτάσουμε στα μέγιστα δυνατά.
Η Ένωση Ασπροπύργου κρατούσε πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, θα παραμείνει πάθος μου και επειδή όλοι εδώ μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, εύχομαι με ενότητα να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το σωματείο της καρδιάς μας .
Προσδοκώ έναν άξιο συνεχιστή με με το ίδιο θάρρος το ίδιο πάθος και την ίδια Δύναμη θα στηρίξει την Ένωση Ασπροπύργου
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τον σεβασμό με τον οποίο με περιβάλλατε όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν ξεχνάμε την Ένωση Ασπροπύργου. Πάντα στηρίζουμε την ομάδα μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ)

Φίλες και φίλοι της ομάδας μας, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω μία αναδρομή στη θητεία μου στην ομάδα της Ένωσης Ασπροπύργου στα τελευταία 4 χρόνια και κάποιες αναφορές σε βασικά θέματα λειτουργίας της ομάδας τον τελευταίο χρόνο.
Ξεκινώντας την περίοδο 2016-2017 με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ, η βοήθειά μου ήταν εκτός διοίκησης συμβουλευτικού χαρακτήρα σε διοικητικά και οργανωτικά θέματα, καθώς και η παραχώρηση χώρου για την στέγαση των γραφείων της ομάδας.
Χρονιά πετυχημένη με την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
Συνέχεια με την περίοδο 2017-2018 με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και την βοήθειά μου από το πόστο του μέλους του Δ.Σ. αλλά στην ουσία με όλη την γραφειοκρατική οργάνωση της ομάδας (δελτία, εκπροσώπηση σε ΕΠΟ, αλληλογραφία, οργάνωση αποστολών ομάδας για τους εκτός έδρας αγώνες, γραφείο τύπου) και πάλι με την παραχώρηση χώρου για την στέγαση των γραφείων της ομάδας.
Χρονιά πετυχημένη με την παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική (ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ).
Περίοδος 2018-2019 με την ομάδα και πάλι στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και την βοήθειά μου και πάλι από το πόστο του μέλους του Δ.Σ. αλλά και πάλι στην ουσία με όλη την γραφειοκρατική οργάνωση της ομάδας (δελτία, εκπροσώπηση σε ΕΠΟ, αλληλογραφία, οργάνωση αποστολών ομάδας για τους για τους εκτός έδρας αγώνες, γραφείο τύπου) και πάλι με την παραχώρηση χώρου για την στέγαση των γραφείων της ομάδας. Όλα αυτά μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2019 όπου και αποχώρησα για προσωπικούς λόγους, επανερχόμενος και πάλι στο τέλος Μαρτίου 2019.
Χρονιά πετυχημένη με την άνοδο της ομάδας στην Football League και την κατάκτηση και πάλι του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
Περίοδος 2019-2020 με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Football League και την βοήθειά μου από το πόστο του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, έχοντας όλη τη ευθύνη για τη σύσταση και μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ (καταστατικό, έγκριση από Υπουργείο Ανάπτυξης, ΑΦΜ, μετοχές κλπ.) και την γραφειοκρατική οργάνωση της ομάδας με (συμβόλαια, δελτία, αλληλογραφία, εκπροσώπηση σε ΕΠΟ, εκπροσώπηση σε Football League, οργάνωση αποστολών ομάδας για τους για τους εκτός έδρας αγώνες, οργάνωση και εποπτεία για τους εντός έδρας αγώνες).
Χρονιά πετυχημένη με την παραμονή της ομάδας στην Football League.
Θα ήθελα να σταθώ στην τελευταία χρονιά με τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Football League αναφέροντας και επισημαίνοντας
1ον) Παρότι ήμασταν Πρωταθλητές στη Γ΄ Εθνική, με την αναδιάρθρωση έκτρωμα Βασιλειάδη αγωνιστήκαμε και πάλι στη Γ΄ Εθνική
2ον) Παρότι μας διαβεβαίωσαν εγγυημένα ότι υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο με ποσό 128.000 τελικά λάβαμε 48.000 ΜΟΝΟ!!!
3ον) Παρότι μας προέτρεψαν για Πρωτάθλημα Κ17 και όχι Κ19 γιατί θα λαμβάναμε ποσό bonus 15.000 η κάθε ομάδα από FIFA- UEFA δεν λάβαμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
4ον) Η παρουσία μας ήταν έντονη και μαχητική σε όλους τους τομείς όπως αρμόζει στη ιστορία αυτής της ομάδος και μόνο περήφανοι πρέπει να είναι οι φίλαθλοι μας.
Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αντιξοότητες και εμπόδια τα οποία ο Πρόεδρός μας Κος Μελετίου Γιάννης τα ξεπέρασε επιτυχώς με αποκορύφωμα την προ 10ετίας διεκδίκηση οφειλών από το τότε παίκτη Brandan Fernando.
Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Μελετίου Γιάννη που μου εμπιστεύθηκε όλες τις αρμοδιότητες που μου ανέθεσε, και πιστεύω ότι τον δικαίωσα πλήρως, στον Αντιπρόεδρο Φυλακτό Βαγγέλη, στον Γενικό Αρχηγό Φίλη Βασίλη, στον Υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας Παπασταθόπουλο Μιχάλη και στο Προπονητή Βαζάκα Γιώργο για την συνεργασία που είχαμε παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυπταν.
Ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Τσόκα Θέμη και τον Γεν. Γραμματέα Λαζάρου Πέτρο για την άψογη συνεργασία μας όλα τα χρόνια.
Τέλος ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Κο Μελετίου Νίκο, τον Πρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ Κο Κατσαρό Γιάννη, τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου γιατί πάντα ήταν στο πλευρό μας για όλα τα τυχόν προβλήματα στους αθλητικούς χώρους.
Κλείνοντας και πιστεύοντας ότι η ΕΠΟ και η Πολιτεία θα διορθώσουν τις αδικίες και τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο με την ΣΩΣΤΗ αναδιάρθρωση, καλώ όποιον έχει διάθεση, όρεξη και κότσια να έρθει να βοηθήσει την ομάδα με πράξεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΙΛΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ)

Τον Ιούνιο 2017, με την άνοδο της ομάδας από το τοπικό στην Γ΄ Εθνική, ο Κος Μελετίου με τον Κο Τσόκα, με εμπιστεύθηκαν να τρέξω την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας ως Γενικός Αρχηγός.
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες σε μια δύσκολη χρονιά και με πολύ δύσκολο όμιλο, με ιστορικές ομάδες( Εθνικός, Προοδευτική, Ιωνικός, Διαγόρας, Ιάλυσος, Ρόδος), καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, κατακτώντας την 6η θέση και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.
Πριν ξεκινήσει η χρονιά τον Μάιο 2018, σε συνάντηση με τους Κους Μελετίου και Τσόκα συζητήσαμε τους στόχους της νέας χρονιάς, ρωτώντας τους που στοχεύουν. Η απάντηση που πήρα ήταν πως ο στόχος είναι μόνο η άνοδος στην Β΄ Εθνική.
Θεώρησα με την μικρή μου εμπειρία στο ποδόσφαιρο, ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να έχει υψηλούς στόχους, εκτός από μία σοβαρή Διοίκηση, που την είχαμε, είναι ο Προπονητής. Έτσι με προσωπική μου ευθύνη και με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση πρότεινα τον Κο Βαζάκα, έναν προπονητή κατά την γνώμη μου κατηγορίας Super League, τον οποίο και προσλάβαμε.
Το καλοκαίρι εκείνο έγινε από τον Κο Βαζάκα και από μένα ένας σοβαρός σχεδιασμός και φτιάξαμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, παρότι ορίστηκε να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο όμιλο και παρότι δεν ήμασταν φαβορί για την άνοδο, δεδομένης της ύπαρξης ομάδων, όπως η Καλαμάτα, ο Παναργειακός και η Ερμιονίδα και ενώ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους στο τέλος του Α΄ γύρου (10 βαθμούς πίσω από την άνοδο), με κάποιες προσθήκες, αλλά και πάνω από όλα την ΠΙΣΤΗ του προπονητή, τη δική μου, αλλά και της διοίκησης, καταφέραμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΕΠΣΔΑ, φέρνοντας ξανά τον Ασπρόπυργο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 50 ΧΡΟΝΙΑ.
Συνταγή πετυχημένη δεν αλλάζει, έτσι συνεχίσαμε όλοι μαζί και την επόμενη χρονιά, παρά το αργοπορημένο σχεδιασμό λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του Προέδρου Κου Μελετίου, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική σε ένα όμιλο με 14 ομάδες, εκ των οποίων οι 10 να έχουν αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική παλαιότερα. Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας μπορούσε να είναι καλύτερη, βάσει των εμφανίσεων που κάναμε, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Θεωρώ ότι κάναμε λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα σοβαρότερα λάθη, ήταν εξωαγωνιστικά και εξηγούμαι.
Σε μία κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος δημιουργήθηκε, το θέμα με τον προ 10ετίας ποδοσφαιριστή Brandan. Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2020, όπου προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας και ενώ είχαμε αφήσει ελεύθερους 8 ποδοσφαιριστές και είχαμε συμφωνήσει με άλλους 8 ποδοσφαιριστές για να τους αποκτήσουμε, ενημερωθήκαμε από τους ίδιους που μας έδιναν της διαβεβαιώσεις, ότι πλέον υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μέχρι η διοίκηση, προς τιμή της για λάθη άλλων να καταφέρει να διευθετήσει την υπόθεση Brandan, δαπανώντας αρκετά χρήματα, να παίξει η ομάδα 3 καθοριστικότατους αγώνες με ρόστερ 12 ποδοσφαιριστών.
Τελικά ο Ασπρόπυργος ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με μία οφειλή σε 1 ποδοσφαιριστή από το 2009 και όχι οι τόσες ομάδες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι, με οφειλές σε αναρίθμητους ποδοσφαιριστές με κόστος εκατομμυρίων. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε όλες αυτές οι καθυστερήσεις έφεραν όλο το σχεδιασμό πιο πίσω, με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην προλάβει να μοντάρει την ομάδα στην ομολογουμένως μικρή περίοδο της διακοπής του Πρωταθλήματος. Παρά τις δυσκολίες φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά και τότε σε κρίσιμους αγώνες, η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της. Αυτό δεν είναι φυσικά μόνο λόγια, υπάρχουν video και είναι στη διάθεση σας. Όπως και να έχει πιστεύω ότι η ομάδα εάν δεν είχε προκύψει η διακοπή λόγω της πανδημίας, θα κατάφερνε να σωθεί με τους 2 αγώνες εντός και τον 1 εκτός.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα και κυρίως τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Μελετίου Γιάννη, αλλά και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Τσόκα Θέμη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι τους δικαίωσα. Επίσης τον Αντιπρόεδρο και φίλο μου Ευθυμίου Νίκο και όλους όσοι ήταν στη διοίκηση της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και έκαναν το έργο μου πιο εύκολο, όπως επίσης του ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, γυμναστές και βοηθούς για την συνεργασία που είχαμε. Επίσης να ευχαριστήσω αυτόν τον κόσμο που ήταν κοντά μας και ιδιαίτερα τον σύνδεσμο SFA1 που ήταν μαζί μας και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, αλλά και τον κόσμο που έκανε κριτική στα «καφενεία» χωρίς να έχει δη ποτέ την ομάδα μας.
Αναφορά πρέπει να γίνει στο Δήμαρχο της πόλης μας Κο Μελετίου, που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, τον Πρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ Κο Κατσαρό, καθώς και στο Μάκη, στο Κώστα και στο Χρήστο, που ήταν κάθε μέρα δίπλα μας και μας είχαν ένα γήπεδο με αγωνιστικό χώρο στολίδι αντάξιο Super League.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Προπονητή και άνθρωπο Γιώργο Βαζάκα, για αυτά που μας δίδαξε προπονητικά και ηθικά, σε όλη αυτή τη πορεία. Θεωρώ ότι ήταν πολυτέλεια για την ομάδα μας και θέλω να του πω ότι δεν απέκτησε μόνο ένα φίλο, απέκτησε έναν αδερφό.
Η ιστορία γράφει και θεωρώ ότι η διοίκηση αυτής της 4ετίας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας, γιατί μόνο επιτυχίες είχε με τιμιότητα και καθαρότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αναδιάρθρωση

Γ.Μ. – Όπως είπα και προηγουμένως έπρεπε να διορθωθεί η περσινή αδικία που υπέστησαν όλες οι πρωταθλήτριες της Γ΄ Εθνικής.
Το ζήτημα όμως δεν τελειώνει μόνο εκεί. Δεν φτάνει από μόνη της η αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να φέρει την άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ελπίζω οι αρμόδιοι φορείς αυτή τη φορά, έχοντας μάθει και από τα λάθη των προηγούμενων, να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της νέας κατηγορίας όσον αφορά το οργανωτικό της επίπεδο, αλλά και να δημιουργήσουν ένα μοντέλο το οποίο να εξασφαλίζει την οικονομική βιωσιμότητα των ομάδων που θα συμμετέχουν.
Ένα καλά δομημένο καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα ξαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα.

Οικονομικά Π.Α.Ε
Γ.Μ. – Όπως γνωρίζεται πολύ καλά, όλα αυτά τα χρόνια έχω ανταποκριθεί μόνος ή σχεδόν μόνος σε όλες τις υποχρεώσεις, ακόμα κι αν πολλές φορές κλήθηκα να καθαρίσω λάθη που βάραιναν άλλους.
Είμαι περήφανος γιατί αφήνω το σωματείο σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι το παρέλαβα Οικονομικά.
Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω.

Διάθεση Π.Α.Ε

Γ.Μ. – Όπως είπα η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου είναι διαθέσιμη προς πώληση. Είναι χρέος όλων μας και δικό μου περισσότερο, να εξασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα του συλλόγου μας.
Πρέπει ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τύχη του σωματείου να έχει όπως είπα και προηγουμένως το ίδιο θάρρος, το ίδιο πάθος αλλά και την ίδια δύναμη ώστε να συνεχίσει να στηρίζει την ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ σε κάθε της βήμα.

Το άρθρο Μελετίου: Αποχωρώ από τον Ασπρόπυργο (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
football league, super league, ειδήσεις, ενωση, χρεος, καλοκαιρι, league, αναδιαρθρωση, εμφάνιση, βασεις, ευθυμιου, επο, πεισμα, αφμ, συμμετοχή, bonus, uefa, κος, γεν, ροδος, super, καλαματα, πιστη, οφειλή, video, βιωσιμότητα, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, σασα σταματη, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ξανα, δυνατα, super league, το θεμα, αφμ, βημα, γηπεδα, γνωμη, εθνικη, επο, θαρρος, θεμα, θητεια, περιοδος, τυχη, uefa, αγαπη, αγωνες, αδικια, αρθρο, αισιοδοξια, ανοιξη, ανθρωπος, ανοδος, αρωγη, ασπροπυργος, αψογη, βιωσιμότητα, βοηθεια, γ εθνικη, γεν, γινει, γηπεδο, διαστημα, δυναμη, δυστυχως, διοικηση, δικη, εγινε, ευκολο, ευκολα, ειπαν, υπαρχει, εκπαιδευση, εμφάνιση, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ετων, ευθυνη, ευθυμιου, ζωη, ζωη μου, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, υποθεση, ιωνικος, κυπελλο, κος, λαζαρου, λαθη, λογια, νικο, ομαδα, παντα, οντας, οραμα, ουσια, παιδια, παθος, ποδοσφαιρο, πιστη, πεισμα, πολιτεια, προβληματα, ρολο, σιγουρο, συγκεκριμενα, σειρα, συμμετοχή, σωματειο, τιμη, τμημα, τριτη, υγιεις, φυσικα, φτανει, φορα, οφειλή, super, bonus, εμφαση, ενωση, φιλοι, fifa, football league, ηρθα, ιδιαιτερα, υπουργειο, κομματι, league, μεινει, ομαδες, πωληση, θελω να, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα