Ματέο Γκαρσία: Βικελίδης μέσω Αθήνας!

13:22 7/7/2020 - Πηγή: Sportime

Ο δρόμος άνοιξε. Ο Ματέο Γκαρσία επιστρέφει στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε το sportime ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Αργεντίνου, αλλά το Φάληρο δεν είναι ο τερματικός σταθμός της διαδρομής του από το Βελιγράδι.

Όπως έχει αποκαλύψει πρώτο το Sportime, o 24χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί… καψούρα τόσο του Θόδωρου Καρυπίδη, όσο και του κόσμου του Άρη, αφού στο πέρασμα του από το Βικελίδης πριν

ένα χρόνο, έκανε… παπάδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Γκαρσία, θα ταξιδέψει στην Αθήνα αλλά για να αλλάξει αεροπλάνο, αφού το ταξίδι τελειώνει στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sportime – Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός αγόρασε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία

Το προηγούμενο διάστημα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε τόσο στο Χαριλάου, όσο και στην Αθήνα μαζί με το αφεντικό του Άρη, τα είπε, τα συμφώνησε και θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Τώρα για το καθεστώς με το οποίο θα αποκτηθεί μικρή σημασία έχει. Λόγω ban o Άρης δεν μπορεί (ακόμα τουλάχιστον) να κάνει μεταγραφές. Αλλά για όλους τους νόμους, υπάρχει και το σχετικό «παράθυρο».

Τα νομικά τρικ δεν έχουν καμία σημασία. Ο Ματέο Γκαρσία πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Άρη. Μάλιστα ψάχνει ήδη σπίτι για τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη.



Το άρθρο Ματέο Γκαρσία: Βικελίδης μέσω Αθήνας! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα