Ματέο Γκαρσία: Ανέβηκε ο Ολυμπιακός, πιέζει ο Αστέρας

Ο Ματέο Γκαρσία έχει εξελιχθεί στο όνομα του καλοκαιριού, όσον αφορά σε ποια ομάδα έχει σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια σε όλο αυτό υπάρχει απάντηση.

Ο ίδιος ο παίκτης δημιούργησε όλον αυτόν τον ντόρο γύρω από το όνομά του. Με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Τα πήγε καλά στον Άρη. Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις που έκανε.

Για αυτό τον ήθελε ο Άρης, για αυτό το «έψαξε» ο ΠΑΟΚ, για αυτό τον διεκδικεί

ο Ολυμπιακός. Στο παιχνίδι τα τελευταία 24ωρα έχει μπει και ο Ερυθρός Αστέρας και μάλιστα για τα καλά!

Δεν είναι απλό το ενδιαφέρον των Σέρβων. Έκαναν επίσημη πρόταση στη Λας Πάλμας, τα βρήκαν με τους Ισπανούς και έχουν τον παίκτη στο έδαφός τους και διαπραγματεύονται. Συγκεκριμένα, ο Ματέο Γκαρσία είναι στο Βελιγράδι και μιλάει με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του.

Το δεδομένο είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει συμφωνήσει με της Λας Πάλμας για την απόκτηση του παίκτη. Από την άλλη όμως ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δεν έχει συμφωνήσει. Έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία είναι καλύτερα οικονομικά και, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπογράφει στον Αστέρα.

Νέα πρόταση σε Λας Πάλμας

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες στους Ισπανούς μία πρόταση της τάξεως 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ίδια ήταν και η προσφορά του Ερυθρού Αστέρα, με τη Λας Πάλμας να συμφωνεί με τους Σέρβους.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως ανέβηκαν και πήγαν την πρότασή τους στα 2 εκατομμύρια ευρώ! Έτσι επέστρεψε η ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κροάτες: «Μεγάλη πρόταση Ολυμπιακού για Ιβάνουσεκ»

Παράλληλα και η προσφορά στον παίκτη είναι μεγαλύτερη των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός δίνει συμβόλαιο στον Ματέο κοντά στις 700.000 ευρώ. Οι Σέρβοι από την πλευρά τους αρχικά είχαν κάνει πρόταση 400.000 ευρώ και μετά τις τελευταίες συζητήσεις έφτασε στις 500.000 ευρώ.

Ματέο Γκαρσία: Είναι στο Βελιγράδι και αποφασίζει

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε στο Βελιγράδι το Σάββατο το βράδυ. Οι διαπραγματεύσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα δεν ολοκληρώθηκαν.

Δεν έχει ακόμα αποφασίσει ο παίκτης που θέλει να συνεχίσει, για αυτό και δεν έχει υπογράψει στους Σέρβους.

Στο οικονομικό κομμάτι ο Ολυμπιακός «κερδίζει». Αλλά από την άλλη ο Ματέο Γκαρσία σκέφτεται και το αγωνιστικό κομμάτι. Στον Ερυθρό Αστέρα έχει σίγουρα φανέλα βασικού, ενώ στους «ερυθρόλευκους» τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει.

Όπως και να έχει ο παίκτης θα αποφασίσει και μάλιστα σύντομα…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ματέο Γκαρσία: Ανέβηκε ο Ολυμπιακός, πιέζει ο Αστέρας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα