Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αναστατώνει κόσμο από τη Σαντορίνη (pic)

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου όλο τον χειμώνα μας κράτησε συντροφιά από τη συχνότητα του Music 89.2 και τώρα ήρθε ο καιρός να μας ανεβάσει από τις παραλίες που κάνει τις διακοπές της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου βρίσκεται στην Σαντορίνη για τις διακοπές της και για ακόμη μια φορά μας έκανε να την αποθεώσουμε.

Φορώντας, λοιπόν, ένα κόκκινο μαγιό που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η ραδιοφωνική παραγωγός του Music

89.2 κατόρθωσε με ευκολία να μαγνητίσει τα βλέμματα και να προκαλέσει «ταραχή» στα social media.

«Τα ωραιότερα δειλινά στην πανέμορφη Σαντορίνη και στο @suitesofthegods.official με θέα τη καλντερα το ηφαίστειο και τη Σαντορίνη» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε εδώ τι ανέβασε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα ωραιότερα δειλινά στην πανέμορφη Σαντορίνη και στο @suitesofthegods.official με θέα τη καλντερα το ηφαίστειο και τη Σαντορίνη ! Τhe most beautiful sunsets in the amazing #santorini #island! Extraordinary #view of the #kaldera the #volcano and of the whole #island! Με ρωτάτε συνέχεια για τη Σαντορίνη και για το υπέροχο @suitesofthegods.official Σκεφτήκαμε λοιπόν με τον @charlie_charbel να σας κάνουμε δύο υπέροχα δώρα! Αν θέλετε να, ζήσετε ένα υπέροχο #weekend καντε 1)like στη φώτο 2)σχόλιο και tag δυο φίλους σας 3)follow @djmaggiex κ @suitesofthegods.official Την άλλη Δευτέρα θα ανακοινώσω τους δύο νικητές! Ένα κορίτσι και ένα αγόρι! Εννοείται ότι μαζί σας μπορείτε να πάρετε όποιον θέλετε κ να ζήσετε το ωραιότερο τριήμερο της ζωής σας γιουπι γιουπι Είμαι πολύ χαρούμενη για, αυτό το δώρο! Πολλά φιλιά σε όλους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις 20 Ιούλ, 2020 στις 11:30 πμ PDT

Το άρθρο Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αναστατώνει κόσμο από τη Σαντορίνη (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα