Μαγκουάιρ – Καταγγελία για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε, μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου»

Η πλευρά του Χάρι Μαγκουάιρ υποστήριξε στη δίκη του παίκτη στη Σύρο πως ο Έλληνας αστυνομικός στη Μύκονο κλώτσησε τον παίκτη και τον… απείλησε ότι τελείωσε η καριέρα του.

Ο ίδιος ο Μαγκουάιρ δεν είναι παρών στη διαδικασία, αφού έχει επιστρέψει στην Αγγλία. Ο Βρετανός στόπερ εκπροσωπείται από Έλληνα δικηγόρο, ενώ στη δίκη βρίσκεται ο πατέρας του, Άλαν. Παρών και κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του ποδοσφαιριστή.

Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι ο παίκτης του υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και

την παρέα του να φύγουν.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Sky Sports, όμως, στη συνέχεια η πλευρά του Άγγλου αμυντικού υποστήριξε πως αστυνομικός κλώτσησε τον Μαγκουάιρ στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».

Η ποινή που αντιμετωπίζουν οι τρεις Άγγλοι είναι μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης με το δικαίωμα αναστολής, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN», επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ο Μαγκουάιρ παραφέρθηκε όταν κάποιοι Αλβανοί πλησίασαν την αδερφή του.

«Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι. Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καυγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά στο αστυνομικό τμήμα» τονίζουν τα δημοσιεύματα..

Αναλυτικά όσα μεταδίδει η απεσταλμένη του Sky Sports που παρακολουθεί την δίκη:

Ο Χάρι Μαγκουάιρ υποστηρίζει ότι αστυνομικοί τον κλώτσησαν στο πόδι και του είπαν: “Η καριέρα σου τελείωσε”, είπε ο δικηγόρος του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ελληνικό δικαστήριο.

Ο αστυνομικός που είναι μάρτυρας κατηγορίας υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να δεχθεί πρώτες βοήθειες, την ώρα που προσπαθούσε να κάνει την σύλληψη, διότι ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε έξαλλος όταν διαπίστωσε ότι του είχαν μπει χειροπέδες και προσπάθησε να ξεφύγει από αυτόν.

Ο αστυνομικός που είναι μάρτυρας κατηγορίας εξετάζεται από τον δικηγόρο του Μαγκουάιρ. Λέει ότι δεν είδε τους δύο Αλβανούς να χτυπούν την ομάδα των Άγγλων. Ερωτήθηκε από τον δικηγόρο, πως τότε εξηγεί τους σοβαρούς τραυματισμούς που βρέθηκαν σε έναν εκ των δύο κατηγορουμένων μετά την ιατρική εξέταση.

Ένας άλλος αστυνομικός δίνει επιπλέον στοιχεία. Λέει ότι κατά την διάρκεια σύλληψης με χειροπέδες ο Χάρι Μαγκουάιρ τον έσπρωξε δυνατά με αποτέλεσμα να πέσει προς τα πίσω και να τραυματιστεί στην πλάτη. Επίσης λέει ότι τραυματίστηκε και στο πόδι. Λέει ότι του έγινε παυσίπονη ένεση και την επόμενη μέρα δεν εργάστηκε, ώστε να αποθεραπευτεί».

Harry Maguire was kicked in the leg by police officers who told him “your career is over”, the #MUFC captain’s lawyer has told a Greek court.

Sky Sports News (@SkySportsNews) August 25, 2020

Το άρθρο Μαγκουάιρ – Καταγγελία για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε, μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα