Λεβαδειακός : Εντυπωσιακή αναβάθμιση στο προπονητικό κέντρο

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός προχώρησε σε πλήρη αναβάθμιση των προπονητικών του εγκαταστάσεων στη Χαιρώνεια, οι οποίες πλέουν έχουν άριστες προδιαγραφές για τους παίκτες των Βοιωτών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Σε μια πλήρη και εντυπωσιακή αναβάθμιση των προπονητικών εγκαταστάσεων της στη Χαιρώνεια προχώρησε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, δημιουργώντας ένα προπονητικό κέντρο με άριστες προδιαγραφές για μια ομάδα που αγωνίζεται στην Super League. Τα πάντα

έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές να εργάζονται καθημερινά σε ιδανικές συνθήκες προπόνησης.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, σύγχρονα αποδυτήρια για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team, γραφεία εργασίας για το προπονητικό team, αίθουσα γυμναστικής με όλα τα απαραίτητα όργανα για την σωστή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, και αίθουσα ιατρείου με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αποθεραπεία των παικτών. Υπάρχει επίσης χώρος χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών ο οποίος λειτουργεί και ως αναψυκτήριο για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team, καθώς και χώρος στάθμευσης.

Φέρνει Αρέγι η ΑΕΚ

The post Λεβαδειακός : Εντυπωσιακή αναβάθμιση στο προπονητικό κέντρο appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα