Λάρισα: Γκρεμίστηκε ιστορικός οίκος ανοχής στην Λάρισα με live μπουζούκια και ζεμπεκιές! (vids+pics)

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία…: Ιστορικός οίκος ανοχής στην Λάρισα γκρεμίστηκε υπό τους ήχους… ζωντανής ορχήστρας και βαρύ ζεϊμπέκικου!

Συγκεκριμένα ιδιοκτήτης του ακινήτου στη Λάρισα, κτηνίατρος Θωμάς Γεωργιάδης (γνωστός στην τοπική κοινωνία), ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο σόου. αποχαιρετώντας μια ολόκληρη εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριακή Κατσογρεσάκη: Το νέο της μαγιό τα δείχνει σχεδόν… όλα! (pics+vids)

Όπως

μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενόσω η μπουλντόζα κατεδάφιζε το ακίνητο πάνω στο οποίο υπήρχε το πανό που έγραφε «Ηλία ρίχτο… όλα είναι δρόμος», η ζωντανή ορχήστρα έπαιζε το «θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη. Την ίδια ώρα ο Θωμάς Γεωργιάδης, ως άλλος Γιώργος Αρμένης, χόρευε τη βαριά ζεϊμπεκιά στη μέση του δρόμου!

Φυσικά ο ιδιοκτήτης του ιστορικού κτηρίου της οδού Βύρωνος 18, το οποίο τις δεκαετίες ’70 και το ’80 (κυρίως)… διαπαιδαγώγησε σεξουαλικά χιλιάδες Λαρισαίους, πήρε την ιδέα από την ταινία Βιετνάμ του Παντελή Βούλγαρη.

«Είναι η τελευταία ημέρα ενός ιστορικού κτηρίου της πόλης μας και θα ήθελα να το αποχαιρετίσουμε όπως αυτό του αξίζει» είπε μπροστά στην κάμερα αργότερα ο κ. Γεωργιάδηςκαι στη συνέχεια το… έκαψε χορεύοντας.

Λάρισα: Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο από το onlarissa.gr

Το άρθρο Λάρισα: Γκρεμίστηκε ιστορικός οίκος ανοχής στην Λάρισα με live μπουζούκια και ζεμπεκιές! (vids+pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα