Λαμία: Χωρίς προβλήματα στη Λάρισα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Λαμία πήρε την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τον Βόλο. Στόχος τώρα είναι να δώσει συνέχεια σε αυτή την εμφάνιση

Αντίπαλός της τη Δευτέρα (11/11) στη Λάρισα η ΑΕΛ. Μία ομάδα φορμαρισμένη, που μετράει έξι ματς στη σειρά χωρίς να χάσει στο πρωτάθλημα.

Το θετικό

για τον Άκη Μάντζιο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Άπαντες είναι διαθέσιμοι. Αυτό σημαίνει πως η Λαμία θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ποια μπορεί να είναι αυτή; Πιθανότατα η ίδια με αυτή που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα είναι το ερωτηματικό. Εάν αξίζει να πάρει φανέλα βασικού ο Τιρόνε. Ο Ισπανός ήταν αυτός που με τον Βόλο μπήκε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τουράμ, που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας Ράμος ήταν αυτός που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, όπως και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης. Επιπλέον, δεν υπολογίζονται οι Σασί και Τσούκαλος. Αμφότεροι είναι τραυματίες εδώ και καιρό και δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λαμία: Χωρίς προβλήματα στη Λάρισα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα