Κυριάκος: «Η χασούρα στην ΠΑΕ από τα 40 εκατ. ευρώ έπεσε στα 17 εκατ.»

Λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό.

Άρχισε την ομιλία του o Κυριάκος Κυριάκος λέγοντας: «Τα νούμερα για να μπορέσουμε να απαντήσουμε, θα τεθούν ανάλογα με τα όρια της UEFA. Υπάρχουν κάποια κριτήρια. Η χασούρα από τα 40 εκατ. ευρώ έχει πάει στα 17 εκατ. ευρώ, όμως

αυτό το ποσό μπορεί να αλλάξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν».

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου μίλησε και για τα πολλά ζητήματα παικτών, τα οποία απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ με κυριότερα την αποχώρηση του Βιεϊρίνια αλλά και αυτή του Μαουρίσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Πιέζει για Καγκάβα και περιμένει!

«Πρέπει να προστατεύουμε κάποιους παίκτες που έχουν ξεχωριστή προσφορά όπως ο Αντρέ, θα μιλούσα διαφορετικά αν ήταν κάποιος παίκτης που είχε έρθει για 2-3 χρόνια στον ΠΑΟΚ», είπε για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο χαφ, αποκάλυψε την προσωπική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και πως προέκυψε αυτή, ενώ υπογράμμισε πως ο Λέο Μάτος δεν ήταν ποτέ εκτός πλάνων Φερέιρα αλλά οι συγκυρίες είχαν δημιουργήσει μία τέτοια αίσθηση.

Το άρθρο Κυριάκος: «Η χασούρα στην ΠΑΕ από τα 40 εκατ. ευρώ έπεσε στα 17 εκατ.» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα