Κόβεται το Big Brother;

15:45 7/9/2020 - Πηγή: Sportime

Οι ραγδαίες εξελίξεις και η πρωτοφανής κατακραυγή από την ελληνική κοινωνία για τη νέα εποχή του Big Brother δε μπορούν παρά να έχουν βάλει στο τραπέζι των υπεύθυνων του σταθμού του Φαλήρου και το ενδεχόμενο να σταματήσουν την εκπομπή.

Κανείς δε μπορεί να φανταστεί πως ο Χάρης Βαρθακούρης θα στηθεί στο επόμενο live και θα παρουσιάσει το show σα να μην τρέχει τίποτα. Το θέμα

έχει πάρει τέτοια διάσταση που δε σώζεται με ένα «συγγνώμη, αλλά ας πάμε παρακάτω»

Κανείς δε μπορεί να φανταστεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με διδακτορικό στα realities, θα μπορέσει με μια δυο έξυπνες ατάκες να βάλει στην άκρη όλη αυτή την κατάσταση.

Κανείς δε μπορεί να φανταστεί πως η εκθαμβωτική εντυπωσιακή ψυχολόγος θα μπορέσει να σταθεί στην κάμερα και με τον επιστημονικό της μανδύα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Οι χορηγοί ένας ένας βγάζουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις για τερματισμό της χορηγίας τους (λες και δεν ήξεραν σε τι show έμπαιναν)

Ακομα και οι παίκτες οι ίδιοι, αν έχουν ενημερωθεί πλήρως, δε μπορεί να μην έχουν τρομάξει από όλο αυτό που έχει συμβεί.

Το Big Brother είναι μια ξένη παραγωγή και για να την έχει στην Ελλάδα ο Σκάι έχουν υπογραφεί εκατοντάδες σελίδες με οδηγίες, ρήτρες, διαδικασίες κλπ.

Η λογική λέει ότι αν δεν υπήρχαν δεσμεύσεις ο ΣΚΑΙ θα σταμάταγε το big brother χθες

Αν υπάρχουν παραθυράκια και αν τελικά ο ΣΚΑΙ θα τα χρησιμοποιήσει, είναι κατι που θα το μάθουμε λογικά πολύ σύντομα

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής των υπολοίπων παικτών για την επόμενη εγκληματικά ηλίθια ατάκα που θα πουν

Το άρθρο Κόβεται το Big Brother; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα