Κουτσοκέρας: «Δεν είναι κριτήριο για μας το σημερινό παιχνίδι»

Ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν κριτήριο ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς είχε συνάντηση στο γραφείο των προπονητών με συνεργάτες του, παρουσία και του τιμ μάνατζερ Χρήστου Χριστοδούλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας:

«Ήταν ένα δύσκολο τεστ για εμάς ενόψει της συνέχειας και το σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό στο οποίο χρειαζόμαστε την νίκη. Προσπαθήσαμε σήμερα να μείνουμε στον αγώνα όσο περισσότερο μπορούσαμε. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο δεκάλεπτο και στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαλέπτου. Το γεγονός πως έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, μικροπροβλήματα μέσα στην εβδομάδα και απουσίες στην προπόνηση δεν μας επέτρεψαν σε καμία περίπτωση να μείνουμε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Δώσαμε λίγο χρόνο σε κάποια παιδιά που δεν έχουν τόση συμμετοχή και η διαφορά ήταν αυτή στο τέλος. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, θέλαμε να μείνουμε κοντά. Από την στιγμή που πήρε την διαφορά ο Ολυμπιακός ήταν δύσκολο να επιστρέψεις. Για εμάς η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη και το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ίσως η τελευταία νίκη που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα: «Πάντα τα παιχνίδια που χάνεις με διαφορά υπάρχει αρνητικότητα στην ψυχολογία. Αν χάσεις στο τέλος υπάρχει απογοήτευση. Είναι λεπτό το ζήτημα. Θα θέλαμε να κλείσουμε το παιχνίδι με καλύτερο τρόπο».

Για το τι τον προβληματίζει: «Προσπαθήσαμε στην τρίτη περίοδο να σκοράρουμε ατομικά κόντρα σε ομάδα με σώματα και αθλητές. Αν μέσα από ομαδική διαδικασία και καλύτερο τάιμινγκ, διάβασμα και πάσες, είναι δύσκολο να βάλεις καλάθια. Ατομικά είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός σε όλες τις θέσεις. Αν δεν μετακινήσεις τις θέσεις της άμυνας, να προβληματίσεις, δεν έχεις πιθανότητες να σκοράρεις. Θέλαμε να κλείσουμε την διαφορά αλλά το χειριστήκαμε λάθος τρόπο».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν βοηθήσαμε στην ψυχολογία. Η Ζαλγκίρις είναι σε καλή κατάσταση. Έχει τους παίκτες και το μέταλλο, ειδικά με τους Έλληνες, για να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια».

The post Κουτσοκέρας: «Δεν είναι κριτήριο για μας το σημερινό παιχνίδι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα