Κώστας Τσιμίκας: Τι συμβαίνει με τη Νότιγχαμ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μεταγραφικό όνομα στο Αγγλικό καλοκαίρι. Ο διεθνής μπακ της Λίβερπουλ δεν είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές. Ειδικά αν προχωρήσει π.χ. η περίπτωση Ρόμπερτσον στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πάντως, η τελευταία φημολογία που τον ήθελε κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δε φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχει τόση βάση. Τα links με τη Φόρεστ είναι δεδομένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ιδιοκτήτης.

Η Φόρεστ αναμένεται να ψαχτεί για παίκτη σε αυτή τη θέση. Ο Τσιμίκας στην περσινή επιτυχημένη σεζόν είχε κοντά 30 ματς. Και η Λιντς ενδιαφέρεται. Αλλά για να καθίσει η Λίβερπουλ στο τραπέζι, θα πρέπει να ακουστούν ποσά πάνω από τα 20 εκατομμύρια.

Όπως και να έχει, η Φόρεστ είναι λογικό να θέλει έναν παίκτη, όπως ο διεθνής μπακ. Αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Παύλος Ροδίτης για το sportime.gr.

Keywords