Κορoνοϊός: Βραδιά με Πάνο Καλλίδη και… απίστευτο συνωστισμό σε κλαμπ στο Μπουρνάζι

Ένα κλαμπ. Γεμάτο κόσμο. Εν μέσω κορωνοϊού. Με θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα. Ως τις δύο το πρωί.…και αυτό είναι το… αποκορύφωμα της βραδιάς…

Κορονοϊός: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρυ ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!». Φράση που εμφανίζεται στις γιγαντοοθόνες καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στο κλαμπ… επιπλήττουν και επεμβαίνουν σε περίπτωση που δουν κάποιον να τραβάει εικόνα με το κινητό του.

Οι εικόνες αυτές είναι από το βράδυ της Δευτέρας. Στο κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι.

Τραγουδιστής

της βραδιάς, ο Πάνος Καλίδης. Είναι η πρώτη της σεζόν. Άλλωστε, υπήρχε και αφίσα που το επιβεβαιώνει.

«Ο Καλλίδης, ο Καλλίδης δεν είναι το βράδυ εκεί;

-Ο Καλλίδης ναι. Είναι πάρα πολύ μεγάλο το μαγαζί μέσα. Είχε… είχε… είχε αρκετό κόσμο μέσα. Μάσκες ούτε κατά διάνοια. Γενικά γίνεται κακός χαμός, υπάρχουν και άλλα μαγαζιά. Είναι δηλαδή αρκετά που υπάρχουνε.»

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίζεται ότι οποιαδήποτε ομοιότητα είναι… σύμπτωση.

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής»

«Μην τραβάτε βίντεο»

Ο κόσμος χορεύει και τραγουδά τις επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή. Ο ένας πάνω στον άλλο. Λες και δεν συμβαίνει τίποτα… Στις γιγαντοοθόνες παίζει συνεχώς η προειδοποίηση. «Μην τραβάτε βίντεο».

«Υπάρχουν άτομα που ανεβάζουν βίντεο, ασχέτως που το προσωπικό όταν δει κάποιον του λέει «μην βγάζεις τώρα ή μην ανεβάσεις βίντεο». Αν σε δουν εκείνη την στιγμή οι σερβιτόροι, ο οποιοσδήποτε του μαγαζιού σου λέει ναι, εννοείται»

«Βγαίνουν λίγοι και δεν συνωστίζονται»

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας… Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνείται τον συνωστισμό.

«Δεν υπάρχει κόσμος πλέον έξω στην αγορά να πάει στα μαγαζιά τόσος πολύς ώστε να υπάρξει συνωστισμός. Είναι το ωράριο τέτοιο που είναι αρκετά νωρίς, δεν βγαίνει ο κόσμος, υπάρχουν προβλήματα τα οικονομικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα έξω στην νύχτα και στην εστίαση».

Ο καταστηματάρχης επιμένει ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία… συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

«Δεν πιστεύω ότι δεν γνωρίζει η αστυνομία γενικά ποια μαγαζιά είναι αυτά. Μιλάμε για πολύ μεγάλα κλαμπ, τα οποία, δεν γίνεται να μην το γνωρίζεις αυτό το πράγμα. Πώς γίνεται; Δηλαδή ακόμα και εξωτερικά το μαγαζί να φαίνεται κλειστό, όταν δεις μαζεμένο κόσμο έξω από ένα μαγαζί, ε δεν γίνεται να είσαι τόσο… που να μην πάει το μυαλό σου.»

Η εκπομπή μας επικοινώνησε και με τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι προχθές το βράδυ υπήρχε πολύς κόσμος.

Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με λαιβ μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά. Εκεί χάθηκε ο έλεγχος.

ΠΗΓΗ: megatv.gr



Το άρθρο Κορoνοϊός: Βραδιά με Πάνο Καλλίδη και… απίστευτο συνωστισμό σε κλαμπ στο Μπουρνάζι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα