Κορονοϊός – Ιταλία: 2.500 νέα κρούσματα στη Λομβαρδία! (vid)

Κορονοϊός – Ιταλία: Δεν λέει να κοπάσει η εξάπλωση του ιού στην γειτονική χώρα και ειδικά στις περιοχής που αποτελούν το «επίκεντρο», όπως το Μπέργκαμο και γενικότερα η Λομβαρδία.

Οπως ανακοίνωσε ο τοπικής κυβερνήτης της πόλης Ατίλιο Φοντάνα, το τελευταίο 24ωρο «… ο αριθμός των κρουσμάτων της επιδημίας στην Λομβαρδία αυξήθηκε κατά 2.500 σήμερα!», ενώ πρόσθεσε: «Οι σημερινοί αριθμοί δεν είναι καλοί, δυστυχώς. Υπήρξε κατακόρυφη άνοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες».

Θυμίζουμε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή της Λομβαρδίας χθες (25/3)

είχε αυξηθεί κατά 1.643 στα 32.346.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιταλία: Ανατριχιαστικό, εκκλησία γεμάτη φέρετρα στο Μπέργκαμο! (pics)

Εξάλλου, να αναφέρουμε ότι στο Μπέργκαμο έχουν επιβεβαιωθεί πάνω 6.700 κρούσματα κορονοϊού και πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Νωρίτερα τον Μάρτιο, οι αρχές της επαρχίας είχαν ανακοινώσει ότι 400 άνθρωποι στο Μπέργκαμο και τις γειτονικές πόλεις είχαν πεθάνει μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Ένας αριθμός που ήταν τέσσερις φορές υψηλότερος από το προηγούμενο έτος.

Έτσι, ομάδα ειδικών έφτασε από τη Ρωσία στην ιταλική επαρχία τις προηγούμενες ώρες, ώστε να βοηθήσει στις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να καταπολεμήσουν τον ιό.

The post Κορονοϊός – Ιταλία: 2.500 νέα κρούσματα στη Λομβαρδία! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα