Κοεντράο: Από τη Ρεάλ και την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ! (vids)

Μία νέα πρόκληση στην καριέρα του αναζητεί ο Φάμπιο Κοεντράο και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ο Πορτογάλος που βρίσκεται μια ανάσα από τον Δικέφαλο, είναι ένας παίκτης με βαρύ βιογραφικό και παρουσία σε μεγάλες ομάδες που είχε πολλές παραστάσεις. Συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα

για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας που άνηκε για επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε μαζί της 58 συμμετοχές έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπενφίκα, Μονακό ενώ πέρσι ήταν στην Ρίο Αβε.

Πρόπερσι με τη Σπόρτινγκ, ο Κοεντράο, έπαιξε σε 25 ματς και την σεζόν που μας πέρασε είχε 21 συμμετοχές με την Ρίο Αβε.

Στην καριέρα του έχει 38 ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο γκολ. Το 2018 έπαιξε στους ομίλους με την Ρεάλ και το 2018 με την Σπόρτινγκ.

Μετράει επίσης 58 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 και τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν το Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Κοεντράο εν δράσει…



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Na semana passada, depois de uma grande ponderação, dei conta ao Selecionador Nacional que, após uma época muito desgastante, sinto não estar nas condições necessárias para representar a Seleção numa prova com a exigência do Campeonato do Mundo. Jamais virarei as costas ao meu País, e espero poder vir a representar a nossa Seleção mais vezes no futuro. Até lá sou e serei sempre mais um a torcer por fora, até breve. Boa sorte pessoal.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fábio Coentrão (@fabio_coentrao) στις 14 Μάι, 2018 στις 8:01 πμ PDT

The post Κοεντράο: Από τη Ρεάλ και την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα