Καυγάς Κούγια-Μπαλτάκου στην εκδίκαση ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Τάκη Μπαλτάκο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του ΠΑΟΚ είπε αρχικά «Επιθυμούμε να γίνει η δίκη. δεν θα ζητήσουμε καμία αναβολή, έχουμε εμπιστοσύνη, μολονότι υπάρχει οι πολιτικές δίκες. Επιθυμούμε τη συνεχιση της διαδικασίας».

Εκεί μπήκε στη μέση ο Αλέξης Κούγιας τονίζοντας: «Η ΑΕΛ

παρεμβαίνει κατά της Ξάνθης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέρ της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ζητούμε να γίνει δεκτή η απόφαση της ΕΕΑ και να επιβληθούν οι ποινές για τις παρεμβάσεις που έχουν χαρακτηριστεί βαρείες».

Έτσι, άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο άντρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραπτόπουλος: Επικές αντιδράσεις στα γκολ του ΠΑΟΚΟλυμπιακός (vid)

Κούγιας: Ηρέμησε λίγο, έβγαινες στον ΣΚΑΙ και μίλαγες.

Μπαλτάκος: Στον ΣΚΑΙ και πολύ καλά έκανα. Μπαίνει στην ουσία κύριε πρόεδρε.

Κούγιας: Γραφικότητες δεν θέλουμε εδώ.

Μπαλτάκος: Εξορία δεν θέλουμε, εξορία.

Κούγιας: «Δεν μπορείτε να εξετάσετε την ουσία της υπόθεσης, έτσι θα οδηγήσετε σε κατάλυση μια ανεξάρτητη αρχή. Η σημερινή διαδικασία, είναι διαδικασία της επιβολής ποινών. Η τροπολογία της κυβέρνησης δεν μπορεί να ισχύσει, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη».

Μπαλτάκος: «Ζητάμε να αποβληθούν οι παρεμβαίνουσες ομάδες, τα έγγραφα δεν έχουν υπογραφή – πληρεξούσιο έγγραφο των δύο ΠΑΕ. Η ΑΕΛ δεν έχει απόφαση από ΔΣ, ο Ολυμπιακός έχει έγγραφο με υπογραφή Αγραφιώτη μόνο. Μη νομότυπη υπογραφή λοιπόν, των δύο παρεμβάσεων. Ζητούμε να ληφθεί απόφαση ως προς το νομότυπο της υπογραφής των εγγράφων».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Καυγάς Κούγια-Μπαλτάκου στην εκδίκαση ΠΑΟΚ-Ξάνθη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα